Bogdan Lobonț își caută echipă: „Aștept un proiect interesant, să pun umărul la dezvoltarea fotbalului românesc” (AUDIO)

0

Fostul portar al naționalei a vorbit la radio Sport Total FM, în emisiunea „Fluier Final”, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan despre cum vrea să-și construiască o carieră de antrenor.

Tocmai ce am terminat cursurile și examenele pentru licența PRO și sunt în așteptarea unui proiect interesant pe termen mediu și lung, dacă este ceva care să mă convingă, mă pot pune la masa negocierilor, bineînțeles, în termenii și în condițiile care permit crearea unui mediu propice de performanță. Pot antrena oriunde, nu neapărat doar în România, nu contează, odată ce mi-am luat licența pot pleca oriunde. Din această cauză am și preferat să spun refuz toate ofertele pe care le-am avut înainte, am preferat să-mi iau toate licențele și am avut oportunitatea să fac ultima și cea mai importantă, Havardul fotbalului – la Coverciano. Ei au licențe care îmi permit să antrenez oriunde în lume. Dacă este să fie un proiect în România, cu cea mai mare plăcere pun umărul la dezvoltarea fotbalului nostru. Practic, datorită fotbalului nostru am ajuns acolo unde am ajuns și nu aș refuza o ofertă serioasă din fotbalul românesc”, a spus Bogdan Lobonț la Radio Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată pe site-ul www.SPTFM.ro sau accesând înregistrarea alăturată:

https://sptfm.ro/bogdan-lobont-isi-cauta-echipa-sunt-in-asteptarea-unui-proiect-interesant-pun-umarul-la-dezvoltarea-fotbalului-romanesc-1/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele