Bolojan nu se gândește să candideze la președinție

0

Liberalul Ilie Bolojan, preşedinte al CJ Bihor şi fost primar al Oradei, a declarat la Digi 24, întrebat despre o eventuală candidatură a sa la Preşedinţie, că nu se pune această problemă, el considerând că ”fiecare om trebuie să-şi facă o analiză a capacităţilor pe care le are şi unde poate livra mai mult”.

 

 

„Nu se pune această problemă. Eu cred că fiecare om trebuie să-şi facă o analiză a capacităţilor pe care le are şi unde poate livra mai mult. Fiecare poziţie necesită o anumită expertiză şi atunci, fiecare om îşi poate face o analiză personală. Nu e uşor să faci asta, pentru că de obicei, riscăm să ne supraevaluăm”, a declarat politicianul liberal cu privire la o eventuală candidatură a sa pentru Cotroceni.

În ceea ce priveşte succesul său ca edil al Oradei, Bolojan îl pune şi pe seama conjuncturii.

„Eu am reuşit – susţinut de colegii mei, cu echipe puternice în spate, cu o conjunctură care ne-a ajutat. Gândiţi-vă că dacă eşti primar în vestul României, ai şanse mult mai mari să ai investiţii străine decât un primar de la Vaslui, de exemplu, din estul României, pentru că n-are autostrăzi. Una este să ai un patrimoniu, cum a avut oraşul Oradea, lăsat de cele trei comunităţi, maghiară, română şi evreiască, pe care să îl reabilitezi, şi alta e să ai cvartale de blocuri comuniste în care n-ai ce să faci. Deci, a fost şi o conjunctură care m-a ajutat”, a arătat Ilie Bolojan.

Concluzia sa este că fiecare trebuie să dea tot ce poate, acolo unde se află şi că actuala lume politică trebuie să pregătească transferul către noile generaţii.

Bolojan reduce cu 50% schema de personal la CJ Bihor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele