Borcea: „Cât am fost la Dinamo am avut două divorțuri și operație pe cord! Nu revin niciodată” (AUDIO)

1
- Reclama -

Fostul finanțator al „roș-albilor” a vorbit la Radio Sport Total FM despre amintirile de când conducea clubul din Ștefan cel Mare.

 

Am avut de toate cât am fost la Dinamo. Două divorțuri, operație pe cord la 41 de ani… Am suferit și am dus prea mult. Nu mai vreau să duc pentru Dinamo. Înainte, când conduceam, era Dinamo pe primul loc înaintea familiei. Acum, pentru mine pe primul loc este familia și copiii mei, prioritățile sunt altele. Banii nu sunt o problemă, am muncit și am peste 2.500 de angajați și am dezvoltat societăți și tot principala sursă a mea, înainte de ‘89, buteliile, uite că și acum tot buteliile sunt.

Întrebați jucătorii, că nu aveau întârziere salariale. Eu asta vă întreb: Cine din fotbal a ieșit pe câștig? Vă zic eu, nimeni! Uitați-vă acum la acționari că vor să facă investiții și să se bată la campionat, nu trebuie să vină de undeva cu 10 milioane de euro? Noi atunci aveam 15 milioane de euro an de an, că știți că aveam două echipe, veneam cu bani din buzunar. În momentul când am plecat am renunțat la tot. I-am lăsat lui domnul Badea și Săvulescu, n-am avut eu treabă cu dl. Negoiță. Domnul Negoiță a venit după un an de zile după ce am plecat eu”.

„Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza lui Dinamo!”

Voi nu mă știți? Eram acolo și seara și noaptea, și de Crăciun, și de Paște. La voi să știți că este ultima intervenție de Dinamo, nu mă mai interesează, m-a lăsat cu un gust amar și nu mă mai interesează indiferent de soarta lui Dinamo. Mă  bucur foarte mult pentru Dinamo și îmi doresc să trateze foarte serios promovarea, dar eu îl știu pe Burcă ca jucător, și cu siguranță va trata promovarea foarte serios“, a spus Cristi Borcea la Radio Sport Total FM.

- Reclama -

Întreaga discuție o puteți asculta accesând site-ul www.sptfm.ro, sau prin link-ul de mai jos:

Citiți și: Aktual24: Borcea scapă de pușcărie cu un milion de euro. Fosta conducere a Rompetrol, trimisă în judecată de DIICOT

https://sptfm.ro/cristi-borcea-cat-am-fost-la-dinamo-am-avut-divorturi-si-operatie-pe-cord/

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele