Bosch organizează un eveniment de recrutare la Jucu

0

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, în data 13 aprilie, în campusul fabricii de Automotive Electronics.

Campania se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj, dar şi celor care vor să afle mai multe despre tehnologia automotive.

La Jucu, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii precum asistență la condus și siguranţă şi confort.

În cadrul Zilei Recrutării din 13 aprilie, compania organizează interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializați în procese automatizate, operatori roboți industriali, operatori calitate, gestionari și distribuitori de material și tehnicieni mentenanță.

Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni și joi. De asemenea, fabrica Bosch din Cluj continuă extinderea portofoliului de produse și a proiectelor de Industrie 4.0 și deschide poziții pentru ingineri de planificare producție, responsabili pentru gestionarea lansării proiectelor, precum și programatori de PLC (Echipamente automate de comandă și control) și programator C#. În plus, Bosch își mărește echipa de specialiști pentru instruirea celor peste 80 de elevi înscriși în prezent, în programul Școala Duală Bosch, deschis în anul 2013.

Bosch susţine tinerii absolvenţi prin programe precum Junior Managers (JMP), dedicat tinerilor viitori manageri, şi Working Student, un program de internship plătit în care sunt implicaţi peste 350 de studenţi. Centrul de Training din campusul Bosch din Cluj, inaugurat în octombrie 2017, este destinat pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual și dezvoltării profesionale şi personale a angajaţilor, într-un mediu inspirațional și modern.

În cadrul fabricii Bosch din Jucu, peste 80 de elevi s-au înscris în programul Şcoala Duală Bosch pentru anul şcolar 2018-2019, iar în iunie 2019 vor începe înscrierile pentru anul școlar 2019-2020. Activitatea practică şi activităţile elevilor în ateliere didactice de mecanică şi electrică din Centrul de Training sunt supravegheate îndeaproape de specialişti din cadrul fabricii. Astfel, elevii participanţi în proiect au ocazia să acumuleze informaţii şi experienţă practică despre producţia de serie în industria automotive. Compania colaborează cu Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca pentru profilul electromecanică, cu Liceul Teologic Reformat pentru electronică și automatizări și Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca pentru profilul de electrician.

cititi si Bosch își extinde poziția în domeniul IoT. Soluții conectate pentru mobilitate și locuințele viitorului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele