Brad Pitt a fost fotografiat în aeroport, în Roma. Actorul purta o chitară în spate, pregătit să își vadă copiii

0

Brad Pitt a fost fotografiat în aeroport, în Roma. Actorul se pare că a sosit în Italia pentru a-și vedea copiii, care se află alături de mama lor. Angelina Jolie filmează o nouă producție pe meleaguri italiene. Sursele publicațiilor internaționale spun că e dispusă să-și lase fiii și fiicele să se vadă cu tatăl lor.

Angelina Jolie, cu gemenii în brațe, în timp ce aceștia erau bebeluși

Bărbatul de 58 de ani a fost văzut purtând un tricou maro și pantaloni asortați în timp ce ieșea din terminal. Acesta avea o barbă scurtă, zâmbet pe buze și pare că are o stare bună de spirit după ce a fost diagnosticat cu „orbul fețelor”.

Brad Pitt a fost fotografiat în aeroport, în Roma

Actorul pasionat de modă a purtat o pălărie albă și și-a echilibrat nuanțele de pe decolteul tricoului său pentru un look chic. E probabil ca Brad să fie în oraș pentru a-i vedea copiii pe care îi împarte cu fosta soție Angelina, Jolie, de 47 de ani.

Angelina se află, de asemenea, în prezent în Italia. Ea regizează noul film Without Blood, care o are în rol principal pe Salma Hayek, în vârstă de 55 de ani.

Brad Pitt, vorbește la telefon, pe aeroportul din Roma

Sâmbătă, Angelina a fost fotografiată la concertul Måneskin cântând cu fiica ei, Shiloh, în vârstă de 16 ani. De la victoria lor de la Eurovision de anul trecut, membrii trupei Maneskin au devenit megastaruri globale. Ei au lansat pentru The Rolling Stones și au apărut la Saturday Night Live și The Tonight Show cu Jimmy Fallon.

Angelina se află de câteva săptămâni la Roma unde a filmat cel mai recent film al ei. Without Blood se bazează pe cel mai bine vândut roman internațional cu același nume al scriitorului italian Alessandro Baricco. Angelina pare mai pregătită ca niciodată să-l rescrie, să-l regizeze și să îl producă.

Deși intriga detaliată a filmului nu a fost dezvăluită, cartea se concentrează pe brutalitatea războiului. Un alt punct cheie e vindecarea a unei fete după ce are loc un act de violență.

Brad Pitt a fost recent diagnosticat cu prosopagnozia

Brad Pitt a avut curajul și le-a mărturisit fanilor că suferă de prosopagnozia. Tulburarea de care suferă este prezentă încă de la naștere, dar abia acum îl afectează destul de mult. Aceasta poate rămâne activă pe tot parcursul vieții, după cum spun specialiștii.

Prasopagnozia este o afecțiune cunoscută sub numele de „orbul fețelor”. Reprezintă un deficit sever în capacitatea de a recunoaște fețele celor din jur, indiferent că e vorba despre străini sau oameni dragi. Chiar dacă nu este o boală care afectează memoria, aceasta poate cauza o serie de probleme celor care o au.

Brad Pitt, fără mască pe față, în aeroport, în Roma

Sunt situații când prosopagnozia poate apărea în urma unui accident cerebral sau a unor leziuni cerebrale. Cu toate acestea, ea poate exista și de la naștere. Este o tulburare care afectează activitățile zilnice și duce la degradarea relațiilor interpersonale, a carierei, dar și a interacțiunii sociale.

Sunt persoane care suferă de această boală și care se confruntă și cu stări de anxietate sau depresie.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele