Brazilia – Peru, finala Copei America

0
In this June 6, 2014, photo, a referee uses vanishing spray during a referee's training session in Rio de Janeiro, Brazil. Referees will use vanishing spray during 2014 World Cup to stop defensive walls creeping forward at free-kicks. The international soccer tournament is set to begin in a few days, with Brazil and Croatia competing in the opening match on June 12. (AP Photo/Hassan Ammar) ORG XMIT: WCCD303

Peru s-a calificat în finala Copa America, învingând în semifinale selecţionata din Chile, scor 3-0, la Porto Alegre.

Golurile au fost marcate de Flores ’21, Yotun ’38 şi Guerrero ‘90+1.Brazilia a trecut marţi de Argentina în semifinale, scor 2-0.Finala dintre Brazilia şi Peru va avea loc duminică, la Rio de Janeiro. Finala mică, Argentina – Chile, se va disputa sâmbătă, la Sao Paulo. Trofeul este deţinut de Chile.

Pe de altă parte, dispozitivul de securitate al preşedintelui Jair Bolsonaro, prezent la meciul Brazilia – Argentina, scor 2-0, din semifinalele Copa America, a folosit aceeaşi frecvenţă radio ca arbitrul partidei şi asistenţii din sala VAR, ceea ce ar fi perturbat comunicarea dintre membrii brigăzii de arbitri, susţine cotidianul As, citând presa braziliană.Comitetul de Organizare al competiţiei Copa America a recunoscut că înainte de meci s-au înregistrat probleme de comunicare în momentul în care preşedintele a intrat în stadion, însă a precizat că datorită Agenţiei Naţionale de Telecomunicaţii situaţia s-a rezolvat rapid şi că nu au existat anomalii în timpul partidei.După meci, cei trei arbitri au refuzat să răspundă la întrebările presei, iar federaţia argentiniană a depus un memoriu la Conmebol cu privire la prestaţia arbitrului Roddy Zambrano şi a cerut înregistrările discuţiilor dintre central şi arbitrii din sala VAR.

Citește și: Ultima probă a examenului de Bacalaureat

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele