Brigitte Trogneux, probabil viitoarea primă doamnă a Franţei, cu 25 de ani mai în vârstă decât soţul ei

0

Viitoarea primă doamnă a Franţei ar putea fi Brigitte Trogneux, soţia candidatului de centru, Emmanuel Macron, cu 25 de ani mai în vârstă decât acesta şi profesoara sa din liceu, informează Daily Mail.

Brigitte Trogneux, acum în vârstă de 64 de ani, a fost profesoara de teatru a lui Macron (39 de ani), pe care exit poll-urile îl creditează ca viitorul preşedinte al Franţei.

Cei doi s-a întâlnit prima dată atunci când Macron avea 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut o promisiune şocantă profesoarei sale.

„La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: ‘Orice ai face, mă voi căsători cu tine!'”, a povestit Trogneux pentru revista Paris Match anul trecut.

Relaţia a început după ce Macron a jucat în piesele de teatru ale lui Trogneux, atunci când avea doar 18 ani, la o şcoală iezuită privată din Amiens, nordul Franţei.

La acel moment, Brigitte Auziere, căsătorită, cu trei copii, se ocupa de clubul de teatru, iar Macron, un iubitor de literatură care visa să fie romancier, era membru al clubului.

Ulterior, Macron s-a mutat la Paris pentru ultimul an de liceu. La acel moment, a povestit el, s-au sunat unul pe altul tot timpul, petrecând ore întregi la telefon.

„Nu era un adolescent. Avea o relaţie de egalitate cu alţi adulţi”, a povestit ea într-un documentar de televiziune.

În cele din urmă, Brigitte s-a mutat în capitala franceză pentru a fi alături de iubitul său şi a divorţat. Cei doi sunt împreună de atunci, însă căsătoria a avut loc abia în 2007, fără ca Trogneux să ia numele soţului său.

Macron a studiat filosofia la Universitatea Nanterre din Paris şi şi-a făcut studiile postuniversitare la Ecole Nationale d’Administration.

După ce a lucrat câţiva ani ca funcţionar public, a devenit un bancher de investiţii la Rothschild.

Macron a avansat rapid în carieră, câştigând milioane înainte de a deveni consilier economic al preşedintelui Francois Hollande în 2012 şi apoi ministru al economiei doi ani mai târziu.

Pe de altă parte, în luna februarie, Macron a fost forţat să nege o aventură extra-maritală homosexuală, rivalii politici pretinzând că a fost susţinut de un „lobby homosexual”.  Macron a dezminţit însă râzând zvonurile despre o relaţie homosexuală cu directorul executiv de la Radio France Mathieu Gallet în timpul unei întâlniri cu activiştii de la mişcarea sa politică En Marche, în timpul campaniei electorale.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele