București 2018: Gabi Firea, Floricica Dansatoarea, fântâni arteziene și un mini-protest

0

Fântânile arteziene pentru care Primăria Capitalei a investit 7 milioane de euro au fost inaugurate joi, printr-un spectacol de lumini și un concert al Orchestrei Simfonice din București.

La eveniment au participat mii de bucureșteni curioși să afle cum arată cele 17 fântâni arteziene reabilitate. Cei mai multi dintre participanți s-au arătat încântați de spectacolul de lumini și apă, spunând că a întrecut faimoasele fântani din Dubai.

Pe lângă spectatorii vizibil încântați și uimiți, de la eveniment nu au lipsit însă, nici criticile aduse la adresa primăriei și a politicienilor. Câțiva cetățeni  au venit cu pancarte prin care și-au exprimat nemulțumirile legate de promisiunile primăriei. Printre mesajele protestatarilor s-au numărat:

“Fântâniță lucitoare, faci și locuri de parcare?”, “Curg fântânile-n cascadă, clădirile stau să cadă”, “Frumoase fântâni, dar ați promis spital metropolitan.”

Printre protestatari s-a numărat și personajul controversat Floricica Dansatoarea care și-a exprimat nemulțumirile cu privire la promisiunile politicienilor. Aceasta era vizibil deranjată de faptul că primăria nu îi ia in calcul cererea ei de locuință.

Trecătorii se pot bucura de spectacolul multimedia în fiecare vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20.00 – 21.00.

Autor: Andreea Burghelea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele