București: dispozitive speciale de poliţişti, mascaţi şi jandarmi, după uciderea liderului clanului Duduianu, în stradă

0

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anunţat instituirea unor dispozitive speciale de poliţişti de ordine publică, mascaţi şi jandarmi în urma uciderii liderului clanului Duduianu.

 

“Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a spus Bogdan Berechet într-o declaraţie de presă la sediul Poliţiei Capitalei.

El a precizat că niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, iar Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să perturbe ordinea publică.

“În această dimineaţă, în sectorul 6 a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar un altul se află la spital unde primeşte îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri. Procurorii şi poliţiştii desfăşoară toată gama de activităţi pentru tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi”, a mai spus Berechet.

Răfuielile dintre clanurile PSD-iste dovedesc nepăsarea față de oameni

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ucis este unul dintre liderii clanului Duduianu – Florin Mototolea, cunoscut ca ‘Emi Pian’.

“În această dimineaţă, în jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând”, arată un comunicat al DGPMB.

Altercația dintre interlopi

Se pare că altercația a plecat de la o partidă de barbut, după care liderul Duduienilor a fost tăiat cu sabia de un barbat care face parte dintr-un clan rival – cel al Spoitorilor.

 

Cu câteva zile înainte, “Emi Pian” și alți interlopi din clanul Duduianu au fost luați de poliție la audieri, după o razie de proporții, sub acuzația că au tâlhărit maneliști.

Duduienii ar fi luat de la reclamanți peste 100.000 de euro și i-au pus să cânte gratis pe la petreceri.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele