“Bulă sanitară” la Australian Open

0

După anunţarea unui lockdown de cinci zile la Melbourne, o “bulă sanitară” va fi instaurată în jurul jucătorilor de la Australian Open pentru ca turneul să poată continua.

 

“Jocul va continua. O bulă sanitară va fi instaurată pentru jucători. Tot ce am auzit este că ei vor să joace. Doar jucătorii şi echipele lor, precum şi personalul care nu poate munci de acasă, vor fi autorizaţi să fie prezenţi la faţa locului”, a declarat Craig Tiley, şeful Tennis Australia şi director al turneului.

Tiley a anunţat că deja a discutat cu un grup de jucători. “Ei înţeleg aceste noi constrângeri. S-au confruntat deja cu ele în carantina la sosire. Ultimele cinci zile au fost o superbă experienţă, iar în următoarele cinci vor reveni la ce ştiu ei. Frontierele statului sunt închise, dar noi ne vom asigura că cei care au pierdut vor putea lua un avion pentru a se întoarce la casele lor”.

El a mai spus că toţi spectatorii care au cumpărat bilete pentru următoarele cinci zile îşi vor primi banii înapoi.

Turneul de grand slam Australian Open va continua fără spectatori, după ce o perioadă de cinci zile de carantină a fost decretată în statul Victoria, începând de vineri, de la ora 23.59, până miercuri.

Decizia a fost luată de premierul statului Victoria, Dan Andrews. după ce numărul de cazuri de la un hotel al aeroportului din Melbourne a ajuns de la 13 la 19. “Trebuie să stopăm aceste cazuri, mai ales că este vorba de varianta britanică a virusului. Dacă aşteptăm să fie mai multe cazuri pozitive, atunci va fi prea târziu”, a declarat Andrews.

Sesiunea a patra de depunere a Cererilor de sprijin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele