Bulgarul Dimitrov a câștigat Turneul Campionilor

0

Tenismanul bulgar Grigor Dimitrov a câștigat Turneului Campionilor. În finală acesta l-a învins pe belgianul David Goffin, cu 7-5, 4-6, 6-3.

Dimitrov(26 de ani) a devenit numărul trei mondial, a cucerit la Londra cel mai important titlu din cariera sa. Acesta a fost prima finală din istoria Turneului Campionilor disputată între debutanți la această competiție.

“Acum încerc să realizez ce am reușit. Voi discuta cu echipa mea, vom reevalua anul întreg, o să vedem ce am făcut și ce putem îmbunătăți. Desigur, unul din principalele mele obiective, acum, este să câștig un Mare Șlem, pentru că este unul din visele mele. Și cred că, pas cu pas, mă apropii. Am avut bune rezultate în trecut, dar trebuie să fiu mai constant, să-mi cresc nivelul de joc la aceste evenimente. Desigur, este o reușită extraordinară, dar pot încă să dau mai mult. Referitor la meciul cu Goffin, am fost un pic obosit. Am jucat mai multe meciuri consecutive împotriva unor adversari foarte puternici. Dar eu cred că pe parcursul întregii săptămâni, am menținut un nivel de joc superior. Știam că David va încerca ceva nou, că va fi agresiv și nu mă va lăsa să-mi fac jocul așa cum îmi doream. Dar am depășit situația, mi-am impus să fiu mai agresiv ca de obicei și am reușit să câștig. Am fost un pic nervos la finalul meciului, dar cred că era normal. Acum, mă bucur pentru reușita mea”, a declarat Dimitrov.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele