Calea Floreasca și strada Radu Beller din București devin de azi străzi cu sens unic

0
- Reclama -

De luni, bucureştenii vor beneficia de rute mai rapide de circulaţie, pe axa Centru – Nordul Capitalei, transmite Primăria Capitalei. Calea Floreasca şi strada Radu Beller devin străzi cu sens unic.”. 

„Atât pe strada Radu Beller, cât şi pe Calea Floreasca, Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor, a implementat un sistem rutier de sensuri unice, cu două benzi pe sens pentru traficul rutier general, benzi unice pentru STB (cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor), benzi pentru biciclete, dar si locuri de parcare”, a declarat Stelian Bujduveanu, viceprimarul general al Capitalei.

Citește și: Apar noi străzi cu sens unic în Sectorul 6, potrivit anunțului făcut de PS6

Radu Beller și Calea Floreasca de astăzi străzi cu sens unic

Astfel, pe strada Aviator Radu Beller, pe tronsonul cuprins între strada Popa Marin şi Piaţa Dorobanţilor, traficul general se va desfăşura în sens unic, dinspre Popa Marin spre Piaţa Dorobanţilor, cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor.

Pe Calea Floreasca, pe tronsonul cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi strada George Călinescu, traficul general se va desfăşura în sens unic, dinspre Ştefan cel Mare spre George Călinescu, cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor.”

- Reclama -

Sursa: mediafax.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele