Calendarul Pirelli 2019 a fost prezentat la Milano

0

Calendarul Pirelli 2019, acum în cea de-a șaisprezecea ediție -„Dreaming”, realizat de Albert Watson în luna aprilie, în orașele Miami și New York, a fost prezentat la Pirelli HangarBicocca, din Milano.

Secvența ce cuprinde patruzeci de fotografii afișează poveștile personajelor portretizate de Gigi Hadid cu Alexander Wang, Julia Garner, Misty Copeland cu Calvin Royal III și Laetitia Casta cu Serghei Polunin. Fotografiile, color și alb-negru, sunt realizate în formatul cinematografic 16:9, fiind inspirate de pasiunea lui Albert Watson pentru arta filmului.

În povestea despre realizarea Calendarului, fotograful vorbește despre propriile sale visuri și despre eforturile și sacrificiile pe care le implică.

Fotograful spune că fiecare dintre cele patru femei se concentrează pe viitor și “are propria sa individualitate, propriul său scop în viață și mod de a face lucrurile. Prin urmare, tema centrală este cea a “visurilor”, iar ideea de bază din spatele întregului proiect este de a spune o poveste în patru “mini-filme”. Prin acest lucru am vrut să transmit speranțele și modul protagoniștilor de a privi viitorul, într-un mod care să ducă cu gândul la aspectul visului.”

Un exemplu în acest sens este caracterul interpretat de Gigi Hadid, a explicat el. Ea s-a despărțit recent de partenerul ei, trăiește singură într-un turn de sticlă și singurul ei prieten și confident este Alexander Wang.

Julia Garner joacă rolul unei tinere fotografe care iubește natura și singurătatea. Iata ce spune Watson despre ea: “Julia este o actriță foarte talentată și a intrat direct în pielea personajului. Ea a interpretat rolul fotografului de natură care visează la expoziții de succes. Am realizat ședința foto într-o gradină tropicală din Miami, care s-a dovedit a fi locul perfect pentru ce ne doream să facem.”

Misty Copeland, al cărei partener în Calendar este Calvin Royal III, este interesată, de asemenea de viitor, imaginându-se devenind celebră în lumea dansului. “Încercarea de a avea succes este motivația ei,“ spune Watson. „Personajul lui Copeland, care își câștigă existența dansând într-un club, și-a construit o mică scenă în grădină, unde exersează pentru a deveni o vedetă, uneori împreună cu iubitul ei, interpretat de Calvin Royal III”.

În cele din urmă, Lastly, Laetitia Casta este o pictoriță care trăiește într-un apartament tip studio, cu partenerul ei, interpretat de Sergei Polunin. Amândoi visează la succes: ea ca artist, el ca dansator. “Ce este interesant”, spune Watson, “este că, în viața reală, Laetitia face într-adevăr sculptură și creează opere de artă în timpul liber. Acest lucru a ajutat-o să intre în pielea personajului. Am decis să facem ședința foto cu ei în aer liber, pentru a le oferi scenelor lumină naturală. Atmosfera tropicală din Miami este o componentă cheie în această imagine. „

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele