Camelia Potec: „Am avut o strategie de acum 9 ani și iată că reușim” (AUDIO)

0

Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a declarat, la Sport Total FM, că succesul lui David Popovici la CM din Ungaria nu este întâmplător, iar forul pe care îl conduce are o strategie bine pusă la punct de aproape un deceniu.

Camelia Potec, fostă campioană olimpică la Atena, spune că opinia publică va continua să vorbească despre natație și după aceaste mondiale, mai ales că România va organiza Campionatele Europene de juniori, în perioada 5-10 iulie la Otopeni. Ea speră și ca momentul Popovici să aducă un plus în sportul românesc:

Vă contrazic că peste o săptămână ne vom întoarce să vorbim despre ce vorbeam mai ieri, pentru că urmează Campionatele Europene de înot din România, la Otopeni. Cu siguranță că toată lumea o să vorbească despre natație și când vorbim de natație, mă refer la înot și sărituri în apă, pentru că organizăm două campionate. Ați deschis un subiect la care eu nu pot răspunde în 5 minute, asta ține de o dezbatere mai multa decât un răspuns – dacă politica din România va folosi acest moment în beneficiul sportului de masă. Este un subiect foarte complex, dar în ceea ce ne privește putem spune că am avut o strategie pe care am pus-o acum 9 ani în practică și iată că ușor, ușor, reușim să demonstrăm ceea ce am făcut și ceea ce ne-am propus să facem. Bineînțeles că au fost de multe ori lucrurile date peste cap din cauza pandemiei, competiții schimbate, tot felul de situații. Noi am încercat să ne vedem de drumul nostru și când vorbim de drumul nostru mă refer la sportul pe care îl reprezentăm noi din natație, sau sporturile, pentru că nu vorbim doar de înot când spunem natație. Ne bucurăm să vedem că aceste rezultate vin la pachet cu acest impact benefic și pozitiv asupra populației noastre, un lucru care este și normal. Cei mici au nevoie de lideri și de exemple pentru a reuși și ei cum a reușit David Popovici”, a declarat Camelia Potec la Sport Total FM.

Dialogul integral poate fi ascultat mai jos, lângă link-ul către articolul original:

https://sptfm.ro/camelia-potec-spune-ca-aurul-mondial-al-lui-david-popovici-nu-e-intamplator-am-avut-o-strategie-acum-9-ani-pe-care-am-pus-o-in-practica-si-iata-ca-reusim-sa-demonstram/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele