Camera Deputaţilor a respins moţiunea împotriva ministrului Agriculturii Adrian Oros

0

Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă a PSD intitulată „Agricultura României este atacată de cel mai periculos dăunător: ministrul Adrian-Nechita OROS!”.

 

Este a treia moţiune simplă a social-democraţilor respinsă în această sesiune parlamentară, după cele la adresa ministrului Economiei Claudiu Năsui şi ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Din totalul de 283 de deputaţi prezenţi, au fost 115 de voturi „pentru”, 166 voturi „contra”, zero abţineri şi doi deputaţi nu au votat.

Dezbaterile au avut loc în plenul de luni, unde Adrian Oros a afirmat că PSD a călărit agricultura României timp de 22 de ani şi a distrus-o, iar acum se aşteaptă ca el să facă minuni în domeniu, după doar un an şi jumătate de guvernare.

„Acum, precum lupii îmbrăcaţi în blană de oaie, pentru că tot vă place subiectul, vorbiţi despre problemele agriculturii acumulate în ultimii 30 de ani, agricultură pe care PSD a pus-o pe butuci şi aşteaptă ca noi, ca eu, să facem minuni într-un an şi jumătate, an de criză sanitară, lovit de fenomene meteo nefavorabile”, a explicat ministrul Agriculturii.

Turcan: 220.000 de dosare de pensie, deja au evaluate

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele