Campanie cu orice preţ: Dragnea se dă bine pe lângă primari

1

În plină campanie electorală, Liviu Dragnea anunţă într-o postare pe Facebook că începând de joi primarii au un nou instrument – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, fiind puşi la dispoziţia primăriilor, asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară, universitatilor 10 miliarde de euro. El susţine că “ţine numai de primar să vină cu doar două documente la Bucureşti şi banii merg la comunitate”.

“Când eram ministrul dezvoltării am imaginat PNDL pentru că experienţa de preşedinte al Consiliului judeţean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulţi mi-au spus atunci că e o nebunie şi că nu voi reuşi. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Românii merită să aibă aproape de casă şcoli, grădiniţe, creşe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă şi canalizare, reţea de electricitate şi gaze naturale. Sunt bani şi pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale şi lăcaşuri de cult”, explică Dragnea.

Citeşte şi: Zalău: reabilitarea termică a internatului Liceului Tehnologic “Mihai Viteazul” cu 6 milioane lei, bani europeni

1 comentariu

  1. Adica banii vor fi in mâinile unor baroni gen Badalau, Buzatu sau Oprisan…Bani pe care nici măcar nu-i avem, bani care urmează sa fie împrumutați de la bănci străine!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele