Campanie înviorată, candidatul Ninel a dispărut și a apărut

0

Pe ultima sută de metri, campania electorală a prins puțină culoare în obraji, grație unui candidat cotat cu șanse zero.

Candidatul Partidului ”Neamul Românesc” la alegerile prezidenţiale, Ninel Peia, a cărui dispariţie a fost anunţată joi seară, de SPP, a fost găsit la o mânăstire din Moldova.

”Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracţiuni. Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, anunţă IPJ Cluj. Mânăstirea la care a fost găsit Peia ar fi Mânăstirea Putna.

Serviciul de Protecţie şi Pază a sesizat, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Cluj cu privire la dispariţia lui Ninel Peia, candidat la alegerile prezidenţiale. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar joi nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon.

Citește și: CNSAS: Viorel Cataramă, candidat la prezidențiale, nu a fost colaborator al Securităţii, însă a fost sursă a Securităţii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele