Campionatul European de fotbal debutează azi cu meciul Italia – Turcia

0
- Reclama -

Campionatul European începe, azi, la Roma, iar primul meci al competiţiei va fi cel dintre Turcia şi Italia. Cu o întârziere de un an, din cauza pandemiei, competiția se pune în mișcare.

 

Partida este programată de la ora 22.00.Meciul de pe stadionul Olimpic din capitala Italiei va fi arbitrat de olandezul Danny Makkelie, ajutat de asistenţii Hessel Steegstra şi Jan de Vries.Franţuzoaica Stephanie Frappart va fi arbitru de rezervă, iar olandezul Kevin Blom va fi asistent VAR. În camera VAR se vor mai afla olandezul Pol van Boekel şi germanii Christian Gittelman şi Bastian Dankert.

Partida va fi transmisă de Pro TV.

Ungaria, Macedonia de Nord, Slovacia și Scoția au ajuns la Euro 2020

- Reclama -

Cele 24 de echipe participante la Euro-2020 vor împărţi 371 de milioane de euro, adică o creştere de 23% în raport cu Euro 2016.Fiecare echipă calificată la turneul final, care se va disputa şi la Bucureşti, va primi 9.25 de milioane de euro şi un bonus de 1,5 milioane pentru victorie în faza grupelor şi 750.000 euro la remiză.

Echipele calificate în optimi vor obţine câte 2 milioane de euro, sfertfinalistele 3,25 milioane de euro, iar semifinalistele 5 milioane de euro.7 milioane de euro va primi finalista şi 10 milioane de euro campioana europeană.34 de milioane de euro este suma maximă pe care o poate primi campioană europeană, dacă va câştiga toate meciurile din grupă, faţă de 27 de milioane de euro în 2016.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele