Campionul Ovidiu Patrașcu prezintă jocul FIFA 2023 (AUDIO)

0

Cunoscutul campion de FIFA, Ovidiu “Ovvy” Patrașcu, a intervenit telefonic la Sport Total FM în emisiunea „Trafic Sport”, pentru a discuta cu realizatorul Cosmin Aioniță despre ultima ediție a celebrului joc de fotbal pentru computer și console.

De 12 ori campion al României, de 3 ori campion internațional, de 4 ori vicecampion mondial, campion în 2008 la TEX Denmark și Online World Cyber Games, “Ovvy” a declarat:

Cea mai mare schimbare în FIFA 2023 este cross-play, pentru că o să poți să te joci cu prietenii tăi, cu colegii sau mai bine cu adversarii tăi, de pe PC, de pe PS5 și Xbox, nu o să mai fi limitat să joci PS4 vs PS4 ș.a.m.d.

O să fie destul de interesant să vedem cât de fast o să fie sistemul în comparație cu FIFA 22, având în vedere că vom avea o grafică mult mai realistă”, a spus Ovidiu “Ovvy” Patrașcu.

Amintim, FIFA 23 va fi ultimul joc din serie care va mai folosi brandul organizaţiei fotbalistice internaţionale. Din vara lui 2023, acesta va fi vândut sub denumirea „EA Sports FC”.

Această schimbare s-a produs după ce compania americană nu a mai reuşit să prelungească licenţa care-i dădea dreptul să folosească brandul FIFA pentru jocurile sale de fotbal.

Compania „EA Sports” a lansat jocuri de fotbal sub brandul FIFA pentru ultimii aproape 30 de ani, însă producătorul spune că nu este sfârşitul unei ere şi că jocul va continua să fie îmbunătăţit.

Discuția integrală poate fi ascultată pe site-ul www.SPTFM.ro sau accesând următoarea înregistrare:

https://sptfm.ro/ovidiu-ovvy-patrascu-despre-fifa-2023-o-grafica-mult-mai-realista-este-o-schimbare-mare-in-fifa-23/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele