Capitalism: roabe cu șampanie de 30.000 de euro și covrigi de un leu

0

Şampanie la 100.000 de euro sticla, roabe cu licori de 30.000 de euro (fără număr), frapiere cu vinuri de zeci de mii de lei s-au vândut în aceste zile în cluburile din Mamaia.

Sper că ați urmărit știrile ca să vedeți fețele celor care povesteau cum fără 1000 de euro nu pot ieși din camera de hotel. Dacă ați fost atenți poate ați remarcat niște chipuri, iar printre ele și pe cele ale angajatorilor dumneavoastră sau ale copiilor acestora.

Oamenii care la angajare vă explică savant că e imposibil să vă ofere mai mult de salariul minim pe economie, pentru că a fost criză, este criză și va fi criză, că taxele sunt multe și mărunte, profitul e pitic și anorexic și că oricât ar dori nu au cum să vă livreze mai mult. Desigur asta nu-i împiedică să vă pretindă ore suplimentare, să fiți apți de muncă și duminica și, de ce nu, dacă aveți un concediu rahitic, poate, totuși, puteți să faceți câte ceva și pentru ei.

Oameni suntem ne înțelegem între noi, pentru gloria de o oră din clubul de fițe a angajatorului merită să mâncați toată viața cartofi, varză și covrigi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele