Căpitanului Petrolului își cere scuze după accidentarea horror din meciul cu Hermannstadt

0
- Reclama -

Valentin Țicu spune că nu a vrut niciun moment să îl rănească pe Dragoș Iancu, și cere iertare familiei adversarului său, care a fost operat pentru fractură deschisă la piciorul stâng.

 

Meciul dintre Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt, scor 0-0, a fost marcat de accidentarea gravă a lui Dragoș Iancu în minutul al 6-lea. Țicu a fost eliminat după atacul cu talpa pe glezna jucătorului ardelenilor, căruia i-a provcat fractură deschisă de peroneu. La finalul partidei, căpitanul Petrolului era marcat vizibil de incident și a declarat pentru Digi Sport că nu a intenționat să îl accidenteze pe Iancu:

Vreau să prezint scuze publice lui Dragoș Iancu, familiei lui, clubului Hermannstadt. Îmi pare rău. Inițial am avut impresia că eu am luat fața mingii, să bag o alunecare. Nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla. Sper să fie bine. Toată puterea și rugăciunile mele se duc spre el. Sper să revină repede. Regret tot. Nu s-a pus problema din partea mea să-l lovesc intenționat, să fac un gest nesportiv. Mi-a fost greu să văd faza. Se vede clar că n-am intenție. E foarte greu pentru mine. M-am pus în locul lui. Mă simt ca și cum eu am pățit asta. Toate gândurile și puterea mea merg spre el să se facă bine. Mă tem de o suspendare, Până la urmă, îmi doresc să joc fotbal”, a spus Valentin Țicu, la finalul meciului de la Ploiești.

Citește și: Român dublu campion mondial la Kempo, după o fractură de orbită

- Reclama -

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele