Care este cauza oficială a morții Reginei Elisabeta a II-a?! Ce scrie în certificatul de deces!?

1

National Records of Scotland a publicat certificatul de deces al Reginei Elisabeta a II-a. Se pare că Suverana în vârstă de 96 de ani de bătrânețe.

Documentul, publicat joi de National Records of Scotland, consemnează că regretatul monarh a murit la ora 15.10 pe 8 septembrie la Castelul Balmoral din Ballate, scrie Mirror.

UPDATE: A murit Regina Elisabeta a II-a

Certificatul de deces al Reginei Elisabeta a fost semnat de fiica ei, Prințesa Anne

Bătrânețea a fost singura cauză de deces enumerată, fără alți factori care contribuie.

Grefierul general pentru Scoția, Paul Lowe, a confirmat că moartea Majestății Sale a fost înregistrată în satul Aberdeenshire, ora decesului fiind ora 15:10.

Un avion în care se transporta Prințul William, Prințul Andrew, Prințul Edward și soția sa, Contesa de Wessex a aterizat la Aberdeen la ora 15.50, în timp ce Prințul Harry a decolat de pe aeroportul Luton la 17.35. Moartea monarhului a fost anunțată oficial la ora 18.30, iar avionul Ducelui de Sussex aterizează la Aberdeen la ora 18.46.

Într-o declarație, organismul public a declarat: „Registrul general pentru Scoția, Paul Lowe, a confirmat că moartea Majestății Sale Reginei a fost înregistrată în Aberdeenshire pe 16 septembrie 2022. National Records of Scotland a publicat astăzi un extras din înscrierea Majestății Sale Reginei în Registrul deceselor”. 

Un extras oficial al unei înscrieri în Registrul deceselor poate fi numit și certificat de deces

Prințesa Regală este numită „informator” pe document și ar fi anunțat registratorul local despre moartea mamei sale. Când a adus un omagiu mamei sale, Regina, Prințesa Anne a dezvăluit că a fost alături de șeful statului în ultimele ei momente.

Anne, care a însoțit sicriul mamei sale în timp ce acesta a călătorit de la Balmoral la Londra, prin Edinburgh, a spus: „Am avut noroc să împărtășesc ultimele 24 de ore din viața celei mai dragi mele mame”.

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost înmormântată pe 19 septembrie, după 70 de ani de serviciu, după ce familia, prietenii și națiunea și-au luat rămas bun de la regretatul monarh.

Pentru femeia care nu a fost niciodată menită să fie suverană, Regina și-a îndeplinit angajamentul de a servi națiunea și Commonwealth-ul și a ajuns să câștige respectul multora – de la lideri mondiali până la public.

Familia ei îndurerată a mers în spatele sicriului ei de-a lungul zilei lungi de înmormântare și înmormântare, un omagiu simplu, dar public, iar emoția a fost vizibilă pe chipul regelui Carol al III-lea care a călătorit în Scoția la scurt timp după aceea, unde a rămas cu regina sa. Consort.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele