Care este secretul corpului perfect al Anamariei Prodan, la 50 de ani. Ce e precizat impresara de succes

0

La 50 de ani, Anamaria Prodan are un corp care instigă la disciplină și respect dar și la invidie. Perfect tonifiată, impresara poate purta orice tip de ținută și nu dă greș când vine vorba de cum se așează hainele pe corpul ei.

Potrivit Libertatea, Anamaria Prodan are un are un regim alimentar echilibrat, mănâncă sănătos și face mult sport. Aceasta a eliminat dulciurile din alimentația sa, însă nu chiar definitiv.

Anamaria Prodan despre stilul ei de viață: „Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă”

Anamaria Prodan se poate lăuda cu un corp tonifiat iar în ultima vreme, cu ceva mai multă liniște, aflată fiind în procesul de divorț de Laurențiu Reghecampf.

Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos.

Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani.

Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos, a mărturisit vedeta, potrivit aceleiași surse.

Vezi și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf întâlnire față în față! Ce au discutat cei doi la restaurant

Anamaria Prodan are 60 de kilograme și e mulțumită de silueta ei, după propriile cuvinte.

La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime, am 60 de kilograme, a mai spus ea.

Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima.

Anamaria Prodan a povestit ca gătește câteodată, atunci când nu e fiul ei în bucătărie.

Reghe jr. e priceput, la fel ca tatăl lui. „Gătesc când mă lasă Reghe jr. El gătește perfect. Prietenii mei sunt uluiți, căci la 13 ani ne gătește cam orice fel de mâncare. Dar facem şi împreună și ne bucurăm atunci când ne iese mâncarea supergustoasă, a încheiat ea.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele