Carmen Dan are priorități: mașina cu numărul „M..E PSD” a fost eliminată și șoferul are dosar penal

0

Mașina care avea numerul de înmatriculare ”M..e PSD” a fost eliminată din trafic de către polițiști. Ministerul de Interne a făcut adresă oficială în Suedia, iar în răspunsul primit se arată că acele numere preferențiale sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Mașina a fost oprită de polițiștii din Craiova, cei care l-au amendat pe șofer și i-au întocmit dosar penal.

Autoritățile suedeze au confirmat printr-o adresă oficială că adevăratele numere ale mașinii sunt RSD059, singurele care sunt acceptate pe drumurile altor țări, iar cele ales de șoferul român pot fi utilizate doar în Suedia. Răzvan, bucureșteanul care conduce autoturismul Audi și care a ales sa plătească 650 de euro doar pentru a obține numărul de înmatriculare cu conotație, a fost ieri seara în Craiova. Acesta și-a achitat taxa de parcare pe un loc în fata primăriei și a așteptat ca trecătorii sa își facă poze cu mașina sa, informează Ziaruldecraiova.

”Se prevede că numere de înmatriculare mai sus menționate sunt valabile doar pe teritoriul național al acestui stat și nu sunt valabile pe teritoriul altor țări. Totodată, în aplicația EUCARIS numărul de înmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI către toate inspectoratele de poliție județene, Brigada Autostrăzi și Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

”Vă informăm asupra faptului că Poliția Română poate solicita ca plăcuțele de înmatriculare în cauză să fie îndepărtate, iar în locul acestora să fie montate plăcuțele de înmatriculare comune. Plăcuțele de înmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul național și nu sunt valabile pe teritoriul altor state, în condițiile în care acestea nu permit în mod specific acest lucru”, se arată în comunicarea autorităților suedeze către cele române.

content-image

Citește și Fermierul din Cluj care și-a arat câmpul cu un mesaj anti-PSD a fost rugat de Poliție să îl șteargă

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele