Carmen Dan, citată vineri pentru a fi audiată în dosarul 10 august

0

Procurorii DIICOT fac noi audieri în dosarul violențelor din 10 august. În urmă cu puțin timp a ajuns în fața magistraților procurorul care a fost în piața Victoriei. Vineri a fost citată Carmen Dan, ministru de Interne în timpul protestului din 10 august 2018.

 

Procuorii au început audierile în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei, azi fiind citat ca martor procurorul militar care s-a sesizat din oficiu şi a demarat ancheta cu suspiciuni că jandarmii ar fi folosit nejustificat substanţe lacrimogene.

Vineri a fost citată, tot în calitate de martor, şi Carmen Dan, pentru a da da explicaţii în legătură cu modul în care angajaţii MAI au acţionat în acea zi.

Carmen Dan a coordonat întreaga intervenţie, ea se afla în orele protestului în biroul său de la MAI. De altfel, ea a spus că s-a întors special mai devreme, din concediu, pentru a fi la serviciu atunci.

Citește și: 10 august: informările primite de la servicii nu indicau riscuri la adresa securității naționale. Carmen Dan a dat ordin de intervenție brutală

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele