Carmen Tănase, motivul pentru care nu intră în politică: „Nu am muncit o viaţă întreagă ca să vina unii să-mi facă imaginea praf”

0
Carmen Tănase, 40 de întrebări cu Denise Rifai
- Reclama -

Carmen Tănase, una dintre cele mai mari actrițe din România a răspuns duminica seara celor 40 de întrebări ale lui Denise Rifai. Actrița a povestit despre viața personală, carieră, pierderea soțului ei, însă a vorbit și despre politică, un subiect care a pasionat-o dintotdeauna.

Ce spune Carmen Tănase despre politică: „Nu am cum să particip la asta pentru ca nu pot sa fac nimic”

Carmen Tănase a fost mereu activă și și-a spus punctul de vedere de fiecare dată când a avut ocazia. Cu toate că mulți oameni o simpatizează, agreează punctele sale de vedere și ar fi vrut să o vadă pe actriță și în rolul de politician, se pare că nu se gândește sub nicio formă că ar putea candida pentru vreo funcție politică. Motivul l-a expus duminică seara în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în momentul în care a fost întrebată de ce nu intră în politică.

„Nu am ce sa caut in aceasta politica. Este un joc murdar, în care dacă intră cineva care are ganduri bune, imaginea lui este facuta praf în 2 saptamani. Nu am muncit o viata întreagă, ca să vină unii și să-mi faca imaginea praf. Sunt un observator și ca orice observator comentez. De 32 de ani lucrurile au mers în jos în orice domeniu, nu am cum să particip la asta pentru că nu pot să fac nimic. Nu are niciun sens”, a spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase a luat parte și la manifestațiile din Piața Universității din 1989 și a mărturisit nu are certificat de revoluționar și nici nu și-ar fi dorit. Tatăl ei fiind arestat politic, actrița a simțit mereu să se răzvrătească împotriva sistemului și povestește că nici măcar nu i-a fost frică.
„Nu mi-a fost frica niciodata in comunism. Nu sunt o nostalgica. Au fost si niste parti bune, dar nu sunt o nostalgica. Tatal meu a fost arestat politic si lucrul acesta m-a enervat atat de tare, incat nu mi-a dat voie sa-mi fie frica. Eram si foarte tanara si atunci cand esti tanar esti si inconstient. Aveam in spate suferinta tatalui meu, pentru ca si.a respectat principiile”, a mai spus actriţa.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele