Carne de om vândută la Kilogram în Germania! Nu, o campanie a iubitorilor de animale

0

Mii de oameni care și-au făcut cumpărăturile într-o piața de carne din Germania, au avut un șoc când crezut au văzut „carcasa unui om” într-o vitrină frigorifică.

„Omul bio” expus era fără piele, în piața din Gütersloh, Renania de Nord-Westfalia, învelit într-o folie din plastic și, potrivit etichetei, era destinat consumului, prețul fiind de 2,99 de euro/ kilogram, toată „bucata” costând 174,99 de euro. În vitrină era, de fapt, un manechin care fusese expus de o organizație pentru protecția animaleler, ca o formă de protest față de mărirea numărului de abatoare, potrivit Neue Westfälische.

Oamenii au privit cu groază vitrina și au fost mulți care au sunat la 112 să anunțe poliția, înainte să-și dea seama ce era, de fapt, în vitrină.

Citește și Clotilde Armand publică lista beizadelelor: copiii liderilor PSD, angajați pe bani grei la stat

Manechinul a fost expus de o organizație de protecție a drepturilor animalelor care luptă împotriva extinderii abatoarelor. Pe etichetă, lângă cele două prețuri, era o întrebare: „Este în regulă să ucidem animale?”.

La un alt stand, aflat la câțiva metri distanță, organizația a afișat informații despre consecințele consumului de carne.

Camila Cirlini, fondator al organizației, a spus că protestul i-a deranjat pe comerciați, care au încercat să-i gonească pe voluntari. În același timp, mulți oameni veniți în piața tocmai pentru a cumpăra carne și-au exprimat sprijinul.

Citește și AUDIO Anca Jurma, îngrijorată de faptul că procurorii DNA nu mai au curajul să instrumenteze dosare din cauza atacurilor politicienilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele