Casele de pariuri din Marea Britanie îl dau favorit pe Trump la alegerile din 2024

1
- Reclama -

Donald Trump, fostul președinte SUA, este favorit să câștige alegerile din 2024 din SUA, potrivit principalelor case de pariuri din Marea Britanie.

 

Trump l-a depășit pe actualul președinte american Joe Biden săptămâna trecută, după cum notează Las Vegas Review-Journal. Potrivit casei de pariuri londoneză Smarkets, fostul președinte american are o șansă de 20% (cote 4-1) să câștige în 2024, față de cota lui Biden de a câștiga de 19% și vicepreședintele Kamala Harris o cotă de 13%.

„Este o evoluție destul de uluitoare să găsești un președinte învins după un singur mandat care să devină drept favorit în fața titularului care l-a bătut, dar știm până acum că Donald Trump nu este un politician obișnuit”, a declarat șeful piețelor politice Smarkets, Matthew Shaddick.

Acesta a adăugat: „Sunt primele zile, dar cele mai recente semnale de piață sugerează că există toate șansele că ne-am putea îndrepta către o revanșă Biden vs. Trump în 2024, în timp ce Trump are un avantaj foarte mic, potrivit pariurilor.”

- Reclama -

La casa de pariuri Ladbrokes din Marea Britanie, Donald Trump este favorit cu un plus de 350 față de Joe Biden (de asemenea, cote 4-1), iar Harris 5-1.

Cotele lui Trump de a deveni candidatul Partidului Republican pentru alegerile din 2024 se ridică la 45%, potrivit Smarkets.

„Cotele lui Trump s-au îmbunătățit tot anul și, în special, de când ratingurile sondajului lui Biden au început să scadă în această vară”, a spus Shaddick, adăugând „Nu există absolut niciun semn că alegătorii republicani îl vor părăsi și el conduce fiecare sondaj primar la distanță”.

Șeful piețelor politice de la casa de pariuri a mai spus că mulți prognozatori au prezis că problemele de sănătate sau juridice l-ar putea opri pe Donald Trump să intre în următoarea cursă pentru alegere, dar cele mai recente cote de la Smarkets implică o șansă de doi la trei ca acesta să candideze din nou la Casa Albă peste trei ani.

Totuși, la casa de pariuri Betfair din Londra, Biden este favorizat față de Trump (4-1), în timp ce Harris se ridică la 5-1.

Vezi și Vicepreședintele Mike Pence s-a delimitat de Trump și a acceptat rezultatul alegerilor

După cum notează Review-Journal, parierea la alegeri nu este permisă la casele de pariuri din SUA – cu toate acestea „la casele de pariuri offshore care funcționează ilegal în SUA, Trump este favorit cu un plus de peste 275 peste Biden (+325) și Harris (5-1) la BetOnline și favorit cu 3-1 peste Biden (+325) și Harris (5-1) la SportsBetting.ag.

Trump nu a confirmat oficial că va candida la alegerile din 2024, dar a făcut aluzii la această posibilitate de mai multe ori.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele