Locuri de muncă care s-au mutat în Metaverse. Cât câștigă un creator de NFT-uri

0

Locurile de muncă s-au mutat în Metaverse. Creator de NFT-uri, agent de imobiliare digitale, designer de haine virtuale sau ghid de turism virtual sunt ocupații noi, care au început să fie căutate de pasionații de tehnologie., informează Digi24.

 

Metaverse, piața digitală în care utilizatorii pot crea, cumpăra sau vinde produse a luat job-urile clasice și le-a adaptat la lumea virtuală.

Robert Lazăr – creator de NFT: E riscant dacă încerci să speculezi piața. Mulți oameni se gândesc la NFT-uri ca la o speculă rapidă prin care să facă bani, dar poți face bani prin multe alte feluri, nu doar a le specula ci și a le crea, a ajuta la adopția lor.

Florin Surugiu – designer de haine virtuale și creatorul primului influncer virtual: Avem o colaborare în care vrem să transformăm nu chiar toate hainele, câteva produse să le transformăm în NFT-uri și să fie disponibile doar virtual pe lângă cele care se transformă în fizic de pe site, să fie o colecție pe care oamenii să poată să o ia doar NFT

Printre job-urile clasice care s-au adaptat la mediul virtual mai sunt și cele în publicitate sau în domeniul imobiliarelor. Spre exemplu, multe brand-uri s-au mutat în magazinele virtuale așa că au nevoie de publicitate. Iar o agenție imobiliară virtuală are un adevărat succes. Gândiți-vă cât de ușor este să vizitezi un apartament virtual sau chiar zece într-o singură zi.

Metaversul și NFT-urile sunt unele dintre cele mai căutate concepte din lumea digitală așa că au apărut multe oportunități de monetizare prin aceste platforme.

Citește și Nereguli semnalate la Eurovison 2022, juriile din șase țări au fost descalificate, printre care și cel al României

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele