Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, imagine inedită din America Express. Ce a apărut pe rețelele sociale ale chef-ului

0
- Reclama -

Pe contul de Instagram al chef-ului Cătălin Scărlătescu a apărut o imagine cu el și Doina Teodoru, participând la America Express. Concurenții nu au acces la telefoane, sau la orice alte device-uri, însă cel care îi gestionează paginile sociale ale lui Cătălin Scărlătescu le-a dezvăluit fanilor o parte din ceea ce urmează să vadă, când show-ul se va difuza.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru participă la America Express, iar pe pagina de Instagram a chef-ului a fost publicată o imagine în care cei doi apar ținându-se de mână, cu rucsacii în spate.

Ce au dezvăluit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru despre America Express-Drumul Aurului.

Înainte de a pleca în marea competiție, cu bagajele pregătite, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita acestuia, au dezvăluit pentru cei de la Showbiz Report de la Antena Stars cum cred că se vor descurca fie la găsit cazare, fie cu modica suma de un dolar pe zi.

„Plecăm într-o aventură spectaculoasă. Și Cristofor Columb a plecat acolo și nu avea una de un leu și s-a întors cu corabia plină de cașcaval de la incași. O să găsim și noi ceva acolo, o mai fi rămas”, a glumit Cătălin Scărlătescu.

- Reclama -

Încrezători, aceștia au glumit și au părut destul de relaxați, semn că America Express-Drumul Aurului o să fie o aventură pe cinste pentru ei. Nu au dezvăluit dacă și-au făcut planuri de dinainte, dar în mod clar au spus că suma de un dolar pe zi sau nevoia de-a găsi cazare nu reprezintă o problemă, căci se vor descurca la fața locului. Un detaliu ce i-a uimit pe fani a fost legat de ceea ce și-a „ascuns” Cătălin Scărlătescu în bagaj.

„Am mai multe creme de soare, căluții…O să-i vedeți! Căluții o să facă toți banii!”, a zis Scărlătescu, spre marea surprindere a tuturor.

Putem spune despre Cătălin Scărlătescu faptul că s-a obișnuit oarecum ideea de misiuni la Chefi fără limite, dar rămâne de văzut cât de bine se va descurca la America Express, alături de Doina Teodoru.

Cine sunt cele 9 perechi din America Express

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Iată concurenții de la America Express.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru,
  • Puya și soția lui Melinda,
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan,
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea,
  • stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla,
  • Jean Gavril și fratele lui Dinu,
  • cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh,
  • gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar,
  • Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela

Acestea sunt vedetele care au pornit pe Drumul Aurului, la America Express, în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele