Cati Andronescu a fost reevaluată, e numai bună pentru educație

0

Ecaterina Andronescu este propusă la Ministerul Educaţiei, iar George Ciamba îl va înlocui pe Victor Negrescu ca ministru delegat al Afacerilor Europene, conform deciziei luate marţi de conducerea PSD. Conform Gabrielei Firea, pentru Andronescu a fost unanimitate în şedinţa conducerii PSD, iar în cazul lui Ciamba au fost două abţineri.

Andronescu, care a mai deţinut acest post, ar urma să preia portofoliul având în vedere că interimatul Rovanei Plumb în acest post expiră vineri. Înaintea şedinţei conducerii PSD, Ecaterina Andronescu a avut o discuţie cu Liviu Dragnea şi cu premierul Viorica Dăncilă.

Ecaterina Andronescu a avut, în ultima vreme, poziţii critice la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, căruia i-a cerut să se retragă de la conducerea partidului. Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat marţi, după nominalizarea Ecaterinei Andronescu, contestatar al lui Liviu Dragnea, la Ministerul Educaţiei, că poate aceasta este soluţia, “să fim la un moment dat critici şi apoi să nu mai fim”.

Jenant, să accepți să colaborezi cu doi oameni pe care i-ai acuzat de cele mai diverse lucruri.

Citește și: La fiecare trei zile, în România are loc un incident grav generat de scăpările de gaze

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele