Cavalerism politic: Ponta o apără pe Elena Udrea

0
- Reclama -

Adversari politici, Victor Ponta şi Elena Udrea sunt prieteni în faţa justiţiei.

Fostul premier i-a luat apărarea Elenei Udrea, considerând că procurorii au „ieșit complet în decor” atunci când au cerut o pedeapsă de 21 de ani pentru aceasta în „Dosarul galei Bute”.

„Elena Udrea putea să omoare liniştită 3 oameni ( români sau chiar americani) că primea tot 21 de ani!! Nu îi băgaţi în seamă pe ignoranţii şi manipulaţii „frumoşi şi liberi” care vor înjura această opinie / gândiţi cu mintea dvs şi veţi înţelege că ( indiferent de Udrea sau oricine altcineva, vinovat sau nevinovat) asta nu e Justiţie – ci doar răfuială politică! Abuzurile şi ilegalităţile nu se îndreaptă niciodată prin alte abuzuri şi ilegalităţi mai mari – aşa am învăţat eu când eram procuror/ doar că între timp România a devenit un alt „Guantanamo” – teritoriu american militarizat unde nu se aplică regulile şi legile din America ; şi drepturile şi libertăţile constituţionale „sunt un moft”! ”

Victor Ponta a făcut referire și la cazul unui interlop din Giurgiu, care a primit șapte ani de pușcărie pentru uciderea unui baschetbalist american.

 

- Reclama -

sursa foto: paginadepolitica.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele