Ce să porți în vacanță ca să pari mai înaltă. Vezi ce haine avantajează minionele

0

Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.

Nu există nicio modalitate de a câștiga efectiv câțiva centimetri la înălțime peste noapte. Nu ne rămâne decât să apelăm la creativitate. Iar acum este vorba despre creativitatea în modă, care oferă o mulțime de variante, din fericire.

Haine care avantajează minionele

Se pare că, dacă nu ești binecuvântată în mod natural cu picioare lungi, secretul pentru a arăta mai înaltă se află în garderoba ta. Sfaturile în materie de modă sunt mai ușor de oferit decât de urmat. Vezi mai jos câteva idei de haine care avantajează minionele.

Caută haine cu croi drept

Caută piese croite drept, care să creeze o senzație de coloană spune Audree Kate de la stylecaster.com. Astfel de haine vor da seanzația de linii drepte în sus și în josul corpului tău. Te vor face să pari mai înaltă. Îmbrăcămintea de tip coloană este un sfat pentru oamenii de diferite înălțimi. În plus, este super versatilă. Probabil că ai o grămadă de lucruri în dulap chiar acum care se încadrează în această categorie și nici măcar nu știai că te vor avantaja.

Poartă haine cu dungi verticale

Se poartă dungile! 25 de outfituri pe care trebuie să le încerci - Modă >  Moda de la A la Z - Eva.ro

Dungile verticale fac aproape același lucru ca și îmbrăcămintea de tip coloană. Dau senzația că ești super înaltă, chiar dacă nu ești. Dungile în general nu sunt preferatele multor femei. Dacă e nevoie să le porți și ești o femeie minionă, atunci ai grijă să fie verticale.

Alege jeanși cu talie înaltă

الارتباك جسم كروى قابل للتقييم blugi ieftini cu talie inalta - tlciloilo.com

Blugii cu talie înaltă sunt uimitori din mai multe motive. Aceștia au capacitatea de a face pe oricine să pară mai înaltă. Te strâng în talie, care este de obicei cea mai mică zonă a corpului și dau și senzația că trupul tău pur și simplu s-a lungit peste noapte.

Nu este nimic mai bun decât o pereche de blugi cu talie înaltă, spun specialiștii. Chiar dacă ai deja 12 perechi, acest sfat nu trebuie să te oprească să-ți cumperi o altă pereche.

Alege haine într-o singură nuanță

O ținută monocromatică creează un aspect coeziv, care lasă ochii celor din jur să te măsoare din cap până în picioare, practic este din nou vroba despre logica coloanei. Rezultatul imediat, picioare mai lungi într-o clipită.

Un alt avantaj este că ținutele monocromatice sunt atât de iubite în acest moment și nu ai cum să dai greș cu ele indiferent de eveniment.

Optează pentru încălțări înalte sau scurte

Potrivit specialistului Audree Kate, este esențial să fii atentă la locul în care cizmele tale îți „taie” piciorul. Orice încălțăminte care îți taie jumătatea gambei îți taie piciorul, spune ea. Așa că este mai bine să optezi pentru încălțăminte până la glezne. Cizmele peste genunchi sunt, de asemenea, o alegere potrivită.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele