Ce trebuie să iei în considerare înainte de a cumpăra peleți?

0

Folosirea peleților este din ce în ce mai populară, iar această schimbare se datorează beneficiilor sale: prețul accesibil, faptul că nu provoacă la fel de multe daune mediului înconjurător, eficiența etc. Totuși, nu toți peleții vor fi la fel, așa că persoanele interesate trebuie să fie atente ca produsul pe care îl cumpără să se încadreze în buget și să se potrivească nevoilor.

Când vine vorba de peleți de vânzare, ei se pot deosebi prin mai multe caracteristici: diametru, greutate, lungime, putere calorică și umiditatea lemnului. Dimensiunea este importantă, deoarece sacii de peleți ce urmează să fie achiziționați vor trebui să fie depozitați undeva, așa că persoana în cauză trebuie să-și facă o idee despre zona ideală.

Iată o companie care se ocupă cu comercializarea peleților de calitate!

Indiferent de tipul de peleți pe care o persoană intenționează să-l achiziționeze, toți oamenii își doresc să interacționeze cu o echipă serioasă și eficientă, iar la Tomibena vor avea parte de acest lucru. Transportul se realizează peste tot în țară, deci clienții nu trebuie să-și facă griji dacă locuiesc foarte departe de sediul companiei, pentru că acest aspect nu va reprezenta o piedică.

Mai mult decât atât, există un preț special pentru cei care aleg să-și ridice comanda direct de la companie, fără să mai opteze pentru transport la domiciliu. Cei care vor să afle mai multe informații despre această ofertă vor lăsa un mesaj folosindu-se de numărul de telefon de pe site. Cu privire la cantitatea ideală pe care o persoană o poate cumpără, ea trebuie să fie de cel puțin 66 de saci, fiecare sac având 15 kilograme.

Comanda este ușor de efectuat: după ce utilizatorul adaugă produsul în coș, tot ce rămâne de făcut este să completeze formularul care apare cu datele care i se cer, precum numele, tipul de factură, numărul de telefon și adresa de E-mail. Aceste detalii vor asigura o comunicare constantă între cele două părți implicate, astfel încât să nu existe surprize neplăcute.

Ce produs vei putea achiziționa de la Tomibena?

Pe partea de peleți, produsul oferit de Tomibena este cel de la compania austriacă HS Timber Group, care are o lungă tradiție în prelucrarea lemnului. Peleții sunt realizați din rumeguș, care la rândul lui provine de prelucrarea lemnului. În ceea ce privește datele tehnice ale produsului de pe site, lungimea este de 20-45 mm, iar diametrul de 6 mm.

Peleții vor îmbunătății calitatea vieții din locuința în care urmează să fie folosiți pentru încălzire, indiferent că este vorba de sobe sau de încălziri centrale. Pe lângă acest lucru, sunt ușor de folosit și nu reprezintă un pericol pentru mediu. Datorită nivelului scăzut de umiditate, procesul de ardere este simplu de realizat.

Prin urmare, potențialii clienți trebuie să se gândească bine la modul în care urmează să folosească produsul, pentru a nu cumpără o cantitate mai mare decât cea de care au nevoie. Dimensiunea peleților este mică, dar tot este vorba de peste 60 de saci.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele