Cea mai „instagramabilă” pădure din Europa este Pădurea Neagră din Germania

0

Cea mai „instagramabilă” pădure din Europa este Pădurea Neagră din Germania, cu 2.400.000 de hashtag-uri pe Instagram, potrivit unei cercetări realizate de Clearitwaste.co.uk.

Această pădure renumită datorează acest nume brazilor întunecați și pinilor care acoperă zona muntoasă. Această zonă este cunoscută pentru cherestea, prelucrarea lemnului, precum și fabricarea de ceasuri.

Pe poziția a doua se află Forêt de Fontainebleau din Franța, cu 42.000 de hashtag-uri Instagram. Peisajul său uimitor și divers se pretează bine artiștilor care îl folosesc ca fundal, precum și pentru activități tipice, cum ar fi alpinismul, ciclismul, mersul pe jos și călăria.

La Forêt de Fontainebleau | Fontainebleau Tourisme - Fontainebleau Tourisme

Pe poziția a treia se află pădurile de fagi din Germania, cu 24.400 de hashtag-uri Instagram. Cunoscute pentru peisajul rustic deluros, este o dovadă a trecutului său și a ceea ce pădurile din Germania arătau cândva. Zona este abundentă cu ciuperci și insecte neobișnuite.

pădure de fagi - Adrian Herghelegiu - Galeria Foto Alpinet

Pe poziția a patra se află Pădurea Białowieża care se învecinează cu Polonia și Belarus. Cu un număr de 15.600 de hashtag-uri Instagram, această pădure este una dintre cele mai mari păduri de foioase mixte rămase, care își menține o mare parte din vechea creștere.

Pădurea Bialowieza | Minunile Naturale ale Planetei

În top 5 se clasează este Pădurea Compiegne cu 4.600 de hashtag-uri Instagram, situată în Franța, a fost un loc preferat de către împăratului Napoleon al III-lea.

Metodologie 

Experți la ClearitWaste.co.uk au folosit hashtag-urile din postările de pe Instagram pentru a afla care sunt cele mai fotografiate păduri.

Pentru a crea o listă cuprinzătoare, experții au luat în considerare pădurile naționale enumerate în următoarele publicații: thebitetour, fortraveladvicelovers, interrail, intriper, tripadvisor.

Utilizarea hashtag-urilor Instagram a fost aplicată ca criterii oficiale cu formula „#forestname” utilizată exclusiv pentru a obține cele mai precise rezultate. În total, au fost colectate date pentru 21 de păduri.

Pădurile au fost clasate de la cel mai mare la cel mai mic număr de hashtag-uri. Datele au fost colectate la data de 8 septembrie 2022.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele