Cea mai mare prezență la referendum din țară: La secția de votare de la Mănăstirea Sihăstria din Neamț s-au prezentat la urne peste 125% dintre alegători

0

O secție de votare din județul Neamț are cel mai mare procent din țară la prezența la vot – 125,14%, conform datelor prezentate de BEC la ora 16:00. Este vorba despre secția care se află la Mănăstirea Sihăstria (comuna Vânători-Neamț) iar până la ora 16:00 s-au prezentat 209 persoane, 125 fiind pe liste permanente, relatează jurnaliștii de la Știri-neamț.ro.

„Am fost nevoiți să redistribuim niște buletine de vot de la altă secție, din apropiere, pentru această secție de votare. Au fost mulți turiști care au mers la mănăstire și au votat acolo.” – ne-a declarat președintele BEJ Neamț.

Următoarele secții, în ce privește procentul de prezență, sunt la Mănăstirea Neamț (41,66 %) și în localitatea Dornești (33,17 %)

Există, însă, și o secție de votare unde nu s-a prezentat nicio persoană până la ora 16:00. Astfel, în localitatea GIULEŞTI prezența la vot a fost de 0 %.

Citește și Prezența la vot la ora 16.00: 3,78% din populația cu drept de vot

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele