CEC Bank, caută clienți direct de pe telefonul mobil

0
- Reclama -

CEC Bank a anunțat un produs nou, 100% digital, care permite oricărei persoane, din țară sau de oriunde s-ar afla în lume, să îi devină client.

 

Util în vreme de ”autoizolare la domiciliu”, prin serviciul CEC_IN oricine poate să aibă acces la un cont curent, la un card de debit si la CEC Bank Mobile Banking. Totul 100% online, fără drumuri la bancă.

Oficialii CEC spun că trebuie doar să pozezi buletinul, să faci un selfie (te verifică versus poza din buletin), să aștepți câteva minute pentru un video chat cu un reprezentat CEC Bank, semnezi digital contractul și primești cardul acasă.

Iată ce spun reprezentanții CEC Bank

Ce include pachetul Bun Venit

- Reclama -

Ai un cont curent, un card de debit și acces la CEC Bank Mobile Banking. În plus, îți poți deschide online un depozit cu dobânzi avantajoase și cu un bonus de dobândă de 0.10% p.a. la depozitele în lei. Alte operațiuni pe care le poți efectua din mers sau chiar din confortul propriei locuințe: plăți facturi, plăți taxe și impozite, transferuri gratuite între conturile proprii de la CEC Bank sau transferuri avantajoase către conturi de la alte bănci (comisioane mai mici cu până la 60% față de tariful standard perceput la operațiunile efectuate în unitățile băncii).

Ești pregătit să dai CEC_IN?

Nu a fost niciodată atât de ușor să devii client CEC Bank . Ai nevoie doar de un PC/laptop sau un telefon mobil care să fie conectat la o rețea de internet sau de wifi. Intri pe https://www.cec.ro/cec_in și alegi pachetul Bun Venit.  Apeși apoi pe butonul Aplică acum, bifând toate câmpurile obligatorii. Completezi datele de contact și apoi apași butonul Trimite-mi SMS. Introduci codul pe care l-ai primit pe telefon, bifezi câmpurile obligatorii și apași butonul Continuă. Fotografiezi cartea de identitate și apași butonul Procesează poza. A venit momentul să validezi toate informațiile introduse până acum. Alege țara și județul în care te-ai născut și apasă Continuă.

Completează informațiile necesare pentru a-ți deschide contul. Validează datele împreună cu un operator bancar. Pentru a intra în video call cu acesta, apasă Continuă. Ca să semnezi contractul, apasă Continuă apoi bifează căsuța Click here to sign. Bifează termenii și condițiile apoi dă click pe Accept. În pasul următor trebuie să introduci codul primit prin SMS și să apeși Semnează.

Finalizează semnarea documentelor, apoi descarcă aplicația MOBIL BANKING CEC BANK și activeaz-o introducând cele două două coduri primite prin SMS.

Nu te speria, pașii pe care i-am descris mai sus nu durează mai mult de 20 de minute. Apoi, cardul de debit îl vei primi în câteva zile, la adresa indicată de tine.

SHARP KC-G40EUW,  ajutorul tău după efortul depus la sală

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele