Cei care participă la Untold vor putea experimenta o nouă aplicație smart, creată de Cognizant Softvision

0

Anul acesta, cei care participă la Untold vor putea experimenta o nouă aplicație smart, creată special de furnizorul de servicii globale IT, Cognizant Softvision, pentru Info Point-ul festivalului.

Cognizant Softvision, lider pe piața IT din România, se alătură echipei Untold, unul dintre cele mai renumite festivaluri de muzică din Europa, pentru a aduce această experiență unică participanților de la evenimentul din Cluj-Napoca, din perioada 1-4 august.

Cognizant Softvision, UNTOLD “Innovation Partner”, creează o punte între tehnologie și festivalieri. Printr-o aplicație de tip asistent virtual, participanții la festival vor avea acces la o experiență inedită pentru a accesa într-un mod interactiv ghidului festivalului, cu informații despre orele concertelor, locurile de relaxare ascunse, disponibilitatea standurilor de mâncare, opțiunile de transport public și multe altele. În plus, cu ajutorul inteligenței artificiale de la punctele de informare ale festivalului, oamenii vor putea să descopere și să exploreze lumea magică Untold.

“La modul în care evoluează astăzi lumea digitală, credem că inovația trebuie să fie nucleul oricărei afaceri. Prin parteneriatul cu Untold, scopul nostru este de a aduce tehnologia și inovația mai aproape de oameni. Pentru a realiza acest lucru, creăm o lume imersivă în care participanții la festival pot avea acces la informațiile necesare mai repede, în timp ce au parte de o interacțiune fără întreruperi, prin intermediul asistentului virtual “, spune Vasilica Zuld, HR Director Cognizant Softvision Romania.

Participanții la festival sunt invitați la standul Cognizant Softvision pentru a afla ce provocări au pregătit pentru ei personajele magice – The King, The Archer, The Muse și The Tech Knight. Acceptați provocările lor și aveți șansa de a câștiga o dronă, scutere electrice, tatuaje temporare și multe alte premii.

Prezența Cognizant Softvision la festivalul Untold face parte din lansarea oficială a noului brand în România. Softvision a fost achiziționat de Cognizant, una dintre cele mai importante companii de servicii IT din lume, la finalul anului 2018. Cu o istorie de peste 20 de ani în România, Softvision este un partener transformațional de încredere pentru clienții sai, prezenți în Fortune 500, iar achiziția sa, de către gigantul Cognizant oferă scala globala si intareste poziția noulul brand ca furnizor de produse și soluții software inovative bazate pe tehnologii de ultimă generație.

Despre Cognizant Softvision

Cognizant Softvision oferă produse și soluții software inovative bazate pe tehnologii de ultimă generație pentru a facilita interacțiunea dintre consumator și marile branduri ale lumii, cu ajutorul a peste 10000 de profesioniști IT, la nivel global și peste 1600 în România.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul www.softvision.com si https://untold.cognizantsoftvision.com/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele