Cele 12 legi ale universului

1
foto:cunoastelumea.ro

Se consideră că cele 12 legi ale universului sunt legi intrinseci, neschimbătoare ale universului nostru, pe care culturile antice le-au cunoscut întotdeauna în mod intuitiv.

Legea unității divine

Toată lumea și totul este conectat în lumea în care trăim. Fiecare gând, cuvânt sau acțiune a noastră va avea efect asupra altora. Întrucât totul și toată lumea sunt conectate între ei în mod subconștient, ar trebui să începem să ne gândim la binele din ceilalți, iar ei se vor gândi la binele din tine.

Exemplu: Atunci când ne permitem să devenim cine suntem cu adevărat, ne descoperim pasiunile și dorim să oferim fericire celorlalți cu pasiunile noastre.

Legea energiei sau a vibrației

Totul în univers se mișcă într-o manieră circulară, nu numai în lumea fizică, ci și gândurile, și dorințele noastre să se miște într-o frecvență de vibrație unică.

Fiecare gând și sentiment are propriul său model de vibrație unic și se va combina cu cele care posedă modele de vibrație identice. Gândurile noastre sunt conectate cu restul universului, dacă alegi să ai mai multe gânduri bune, mai multă bunăvoință urmează în viața ta.

Exemplu: Totul în lume are o vibrație. Sentimentele bune, cum ar fi dragostea, sau o atitudine pozitivă ar crea o vibrație mai înaltă, în timp ce o atitudine negativă ar produce o vibrație mai lentă.

Legea acțiunii

Fiecare acțiune ar oferi un rezultat diferit, care se bazează mai ales pe gânduri, cuvinte, vise sau emoții.

Trebuie să ne alegem acțiunea care susține exclusiv gândurile, cuvintele, visele sau emoțiile noastre. Iar acțiunile pe care le alegem trebuie să susțină gândurile și visele care te vor ajuta să îți atingi obiectivul.

Exemplu: Evitarea unei probleme nu va funcționa niciodată. Prin acțiuni mici este suficient pentru a rezolva problema încet, dar sigur. Cu cât te disciplinezi mai mult să acționezi cu lucruri mai mari în viață, lucrurile mici vor avea grijă să se rezolve și așeze de la sine.

Legea corespondenței

Această lege afirmă că noi deținem controlul asupra vieții noastre. Fiecare acțiune pe care o facem se va reflecta din lumea noastră exterioară în lumea noastră interioară.

Exemplu: Dacă mintea ta este concentrată pe cât de nefericit ești, vei continua să ai energie negativă, ceea ce te va face să rămâi nefericit.

Legea cauzei și a efectului

Nimic nu se întâmplă vreodată din întâmplare. Fiecare dintre acțiunile noastre este cea care creează o reacție.

Exemplu: Fiecare acțiune va avea o reacție. Conform celei de-a treia legi a lui Newton, pentru fiecare forță de acțiune va exista o forță de reacție egală și opusă, fizică, verbală sau mentală. Fiecare afirmație făcută va fi urmată de un comentariu sau de o replică, fiind astfel un exemplu perfect de acțiune și reacție.

Legea compensației

Vine după Legea cauzei și efectului, în care binecuvântarea a intrat în viața noastră prin diverse forme, cum ar fi cadouri, bani, prietenie etc.

Exemplu: Primești ceea ce dai sau, într-un alt cuvânt, karma. Ori de câte ori cineva zâmbește, starea ta de spirit se schimbă instantaneu. Fii generos și oferă, iar acele lucruri se vor întoarce la tine sub diverse forme.

Legea atracției

Această lege introduce lucruri, persoane sau evenimente în viața noastră prin acțiunile, gândurile sau emoțiile noastre.

Toate aceste gânduri sunt energii pe care le folosim pentru a atrage mai multă energie. Prin producerea de energie pozitivă vom atrage alte energii pozitive. Legea aduce laolaltă oameni cu interese similare.

Exemplu: Oamenii cu interese similare se apropie, deoarece există o legătură stabilită, care adesea se transformă într-o prietenie frumoasă.

Legea transmutației

perpetue a energiei Legea universală afirmă că noi deținem puterea de a schimba condițiile vieții noastre. Vibrațiile superioare le consumă și le transformă pe cele inferioare, suntem capabili să schimbăm energiile din viața noastră prin înțelegerea legilor universale.

Legea relativității

Pentru ca noi să ne dezvoltăm, trebuie să trecem printr-o serie de probleme, rămânând în același timp conectați la inima noastră. Această lege ne învață, de asemenea, să ne comparăm problemele noastre cu ale altora. Indiferent cât de dificilă ar fi situația, întotdeauna va exista altcineva care se va afla într-o situație și mai rea.

Exemplu: Ne confruntăm zilnic cu multe probleme, gândindu-ne că nu poate fi mai rău decât problemele noastre, iar apoi vedem oameni cu probleme mult mai grave și ne gândim cât suntem de norocoși, de fapt.

Legea polarității

Această lege afirmă că orice lucru are un opus. Schimbă gândul nedorit gândindu-te la polul opus.

Exemplu: Dacă nu am fi trecut prin tristețe, nu am ști ce înseamnă fericirea.

Legea ritmului

Toată energia vibrează la o anumită viteză și un ritm. Totul are un ciclu și etape de dezvoltare. Singura modalitate de a stăpâni fiecare ritm este de a înfrunta partea negativă a fiecărui ciclu.

Exemplu: Chiar și cei mai buni atleți vor cădea mai devreme sau mai târziu. În loc să te vezi pe tine însuți devenind mai slab, ar trebui să vezi asta ca pe un semn pentru tine de a-ți odihni corpul. Înfruntând partea negativă a fiecărui ciclu îți va permite să stăpânești ritmul.

Legea genului

Conform Legii universale, totul are principiile sale masculine (yang) și feminine (yin). Fiecare individ ar trebui să se echilibreze între masculin și feminine pentru a deveni un maestru.

Exemplu: Totul conține atât elemente masculine, cât și feminine. Calitățile masculine sunt energia, logica și intelectul, în timp ce calitățile feminine sunt iubirea, răbdarea și blândețea. Trebuie să existe un echilibru între masculin și feminin. Fără feminin, masculinul ar avea tendința de a acționa fără reținere.

Iar fără masculinitate, va exista un eșec în a face ceva. Atât femininul, cât și masculinul depind unul de celălalt.

Înțelegerea celor 12 legi ne arată cum să stăpânim viața la toate nivelurile și ne oferă o perspectivă asupra a ceea ce putem face pentru a ne atinge obiectivele.

sursă: Libertatea

Citește și Grecia renunță de azi la certificatul verde Covid pentru călători

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele