CFR Cluj se apropie de grupele Ligii Campionilor

0

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida disputată la Netanya, cu echipa israeliană Maccabi Tel Aviv, în manşa a doua a turului secund al preliminariilor Ligii Campionilor. În meciul tur de la Cluj, CFR s-a impus cu 1-0, astfel că formaţia ardeleană merge în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, în care va întâlni pe Celtic Glasgow. Au marcat: Blackman ’15 Cohen ’48 / Culio ’18 (p), Rondon ’42.

În turul al treilea, campioana României evoluează acasă, la 6/7 august, iar returul este programat la 13 august, la Glasgow.Învingătoarea din această dublă manşă se califică în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor, ultima fază înainte de grupe. Învinsa va evolua în play-off-ul preliminariilor Ligii Europa.Ambiţiile antrenorului CFR Cluj, Dan Petrescu, nu se opresc la calificarea în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Petrescu a spus, după ce a eliminat Maccabi Tel Aviv, că îşi doreşte calificarea în faza grupelor.

“Vrem să mergem şi mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor, şi cred că este posibil. Am trecut de două tururi şi am făcut-o jucând bine. Şi azi am jucat bine în prima repriză şi am reuşit să marcăm de două ori. Maccabi a preluat controlul în partea a doua. Cred că 2-2 e un rezultat corect. Noi nu avem o echipă tânără, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii lui Maccabi au avut mai multă prospeţime, dar noi am ştiut cum să ţinem de rezultat”, a spus Dan Petrescu.

Citeşte şi: Companiile municipale ale Gabrielei Firea, desfiinţate de instanţă, ar putea “reînvia”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele