Charter direct din București spre Madeira

0

Touroperatorul Eturia a anunţat marţi că lansează de Paşte charter direct spre Madeira, operat cu o aeronavă Tarom, iar pachetul de vacanţă porneşte de la 820 euro de persoană.

 

”Zborurile directe către destinaţii mai greu accesibile au devenit extrem de apreciate şi căutate de către turiştii români. Iar acum, când majoritatea călătorilor se gândesc la planurile pentru vacanţa de Paşte, Eturia adaugă în portofoliul său o nouă destinaţie: Madeira. Înainte, un zbor către Madeira însemna cel puţin o escală şi un timp mediu de 10 ore petrecut pe drum. Iar noul charter către această destinaţie înseamnă mai ales confort prin diminuarea timpului petrecut până la destinaţie şi evitarea aeroportului de escală. Charterele vor fi operate de Tarom: primul, de Paşte, apoi vom avea plecări săptămânale din 19 iunie până în 30 octombrie. Pachetele pornesc de la 820 euro per persoană”, a declarat Daniela Shah, cofondator Eturia.

Insula Primăverii Eterne este o destinaţie aparte aflată între Europa şi Africa. Un sejur în Madeira poate fi îmbinat cu drumeţiile prin pădurile de laur din patrimoniul UNESCO, plimbările pe Levadas, diversitatea păsărilor colorate, peisajele rupte din poveşti, arhitectura colonială din Funchal, scufundările printre corali şi mii de peşti şi gastronomia locală delicioasă.

Pentru ca turiştii să afle cât mai multe despre ce poate oferi arhipelagul portughez, dar şi să se bucure de autenticul destinaţiei, Eturia a încheiat un parteneriat cu Asociaţia de Promovare a Madeirei, organizaţie premiată pentru excelenţă în turism.

„Suntem foarte încântaţi de lansarea acestor chartere din România către Madeira, dar şi de încrederea pe care Eturia o are în destinaţia noastră. Am muncit mult pentru a face cunoscută Madeira, iar acum este poziţionată ca fiind cea mai bună destinaţie din lume pentru tot parcursul anului. După ce am fost premiaţi drept’cea mai bună destinaţie insulară din Europa şi din lume’ în 2020, de către World Travel Awards şi am fost, de asemenea, recunoscuţi ca fiind cea mai sigură destinaţie din Europa în 2021. Suntem siguri că turiştii români vor fi încântaţi de oamenii primitori din Madeira, de uimitoarele peisaje marine şi montane, de viaţa sălbatică şi, desigur, de bucătăria rafinată, cultura şi stilul de viaţă”, a spus Nuno Vale, director executiv al Asociaţiei de Promovare a Madeirei.

Turismul înregistrează pierderi de 273 de miliarde de euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele