Chefi la cuțite, sezonul 10, miza uriașă este pusă în joc. Pentru ce premiu luptă cei trei Chefi

1
- Reclama -

Momentul premierei sezonului aniversar Chefi la cuțite este tot mai aproape! Și vine cu o mulțime de elemente surprinzătoare, menite să condimenteze cea mai așteptată bătălie gastronomică.

Momentul premierei sezonului aniversar Chefi la cuțite este tot mai aproape! Și vine cu o mulțime de elemente surprinzătoare, menite să condimenteze cea mai așteptată bătălie gastronomică.

Cei trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, aniversează 10 ani de prietenie și rivalitate pe ringul celor celor mai savuroase preparate.

Ce noutăți aduce sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

Ce se întâmplă cu sezonul 10 din "Chefi la cuţite", mai apare sau nu? Anunţul lui Cătălin Scărlătescu

Așadar, competiția este una pe măsură! De data aceasta, maeștrii bucătăriei intră în noul platou al show-ului culinar pentru o confruntare care se dă pe toate fronturile: inclusiv în camera lor de relaxare!

- Reclama -

Astfel, una dintre noutățile pe care le aduce sezonul 10 se va dezvălui ca o surpriză atât pentru telespectatori, cât și pentru cei trei jurați: jocurile din spațiul de relaxare, în care se implicaseră până acum pentru a se deconecta, vor deveni adevărate întreceri, care vor avea ca miză, în funcție de gradul de dificultate, unul, două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor.

La finalul preselecțiilor, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. Pentru ce premiu se luptă în culise Chefii vor afla pe parcursul preselecțiilor.

Sezonul 10 Chefi la cuțite vine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Chefi la cuțite revine la Antena 1. Sezonul 10 va veni cu surprize

Când încep filmările la sezonul 10 Chefi la Cuțite. Antena 1 a fixat deja calendarul

Poate și eu am profitat de anumite slăbiciuni ale lor. Pe lângă competiția foarte încinsă, sezonul 10 este unul special din toate punctele de vedere. În primul rând, avem un alt platou.

Decorul este diferit, alte culori, alte bucătării, altă mobilă, alt spațiu de relaxare, mult mai mare. Cred că cine a pregătit acest spațiu de relaxare a știut că, la un moment dat, noi nu ne vom mai vorbi și vom sta în colțuri separate”, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu.

Cei trei Chefi au descoperit decorul nou al emisiunii ca pe un cadou aniversar, pentru a marca deceniul de prietenie și rivalitatate care îi leagă.

Rememorând acești ani, Florin Dumitrescu a vorbit despre episoadele care l-au emoționat cel mai mult: ”Pentru mine, cele mai impresionante momente la Chefi la cuțite au fost atunci când au venit soția și fiicele mele de ziua mea. Au fost de două ori cu această ocazie la filmări.

A doua oară, când fetele mai crescuseră, au venit și cu un tort și mi-au cântat <La mulți ani!>. Deci cele mai emoționante momente tot cu familia le-am avut. Fiicele mele au crescut în același timp cu Chefi la cuțite.

Am învățat în paralel să fiu tătic și Chef la Chefi la cuțite. Iar acum, ele au învățat deja că, dacă stăm să ne uităm până la finalul emisiunii, am câștigat un battle, iar dacă le trimit la culcare mai devreme, înseamnă că am pierdut acel battle.” Cu toată susținerea de care se bucură acasă, Chef

Dumitrescu este pregătit pentru cea mai aprigă confruntare: ”Țin scorul cu mare atenție: până acum, Sorin are supremația la sezoane, Cătălin e pe-aproape, însă la battle-uri și la farfurii, conduc detașat. Și îmi doresc foarte tare să câștig sezonul 10, pentru că e și o chestie de numerologie la mijloc: am câștigat sezoanele 2 și 5. Multiplicarea lui 5 cu 2 este 10, deci cumva este sezonul meu. Câștig sezonul ăsta. N-am cum să nu câștig sezonul ăsta!”.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele