Chimopar, în faliment! A vândut un teren de 20 de hectare în estul Bucureștiului

0

Chimopar SA a vândut un teren de peste 20 de hectare situat pe Bulevardul Theodor Pallady din București. Valoarea tranzacției depășește 25 milioane de euro. Chimopar este în faliment și e reprezentată de Fiducia SPRL, prin Cristian Siliște.

Casa de avocatură RTPR a asistat tranzacția.

Suntem încântați că am încheiat cu succes această tranzacție și le mulțumim clienților noștri pentru încrederea acordată. A fost un proiect interesant, care a implicat numeroase aspecte juridice complexe, în special de drept imobiliar, precum și insolvență”, a declarat Raluca Năstase, Partener RTPR.

Wall Street.ro scria anul trecut că Chimopar a primit o oferta pentru vânzarea terenului și de la Interprime Properties, controlata de grupul suedez Ikea, în valoare de 22 milioane de euro fără TVA. Interprime voia însă să cumpere terenul doar dacă dezvoltatorul imobiliar Avrig 35 și Cascade Group îi vindeau concomitent terenul de 31 de hectare situat în vecinătatea Chimopar.

Avrig 35 și Cascade Group intenționau să construiască un parc de retail pe Bulevardul Pallady, dar lucrările de construcție nu au început.

Potrivit celor mai recente rapoarte, Jafco Holding Romania deține 81,76% dintre acțiunile Chimopar.

Mai mult în Business Cover.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele