Cine a fost eliminat la Survivor România?!

0

O nouă săptămână de Survivor România, o nouă săptămână în care un Războinic sau un Faimos pleacă acasă. Competiția din Republica Dominicană este din ce în ce mai strânsă, din cauza stresului, a lipsei de hrană și de odihnă.
Alianțele sunt din ce în ce mai șubrede și aproape că nici nu mai știu concurenții cu cine ar trebui să se alieze. După ce au pierdut un nou joc de imunitate, Faimoșii au ajuns în conisliul de eliminare.

Noi concurente la Survivor România! Cine sunt Mari Fica și Mihaela Stan. Video

Cine au fost cei trei concurenți nominalizați spre eliminare?!

Natalia Duminică este prima concurentă nominalizată spre eliminare, motiv pentru care Daniel Pavel a invitat-o să spună câteva cuvinte înainte de aflarea verdictului.

Faimoșii de la Survivor România

„Mă simt ciudat, nu am fost niciodată în starea asta. (…)Aici nu merge cu frumosul, dacă nu aduci puncte, degeaba stai în Survivor”, a spus Natalia Duminică.

De asemenea și CRBL a fost nominalizat spre eliminare, motiv pentru care și el a fost desemnat de Daniel Pavel să explice prin ce sentimente trece în pragul eliminării.

 Survivor România
Faimoșii de la Survivor România

„Am emoții și e normal. Nu suntem o echipă, că nu avem antrenor, ci un grup, care are o singură misiune, să îi bată pe Războinici. Sunt trist, din acest punct de vedere și tot aștept ziua ca un Faimos să fie implicat cel puțin la fel de mult ca mine, asta m-ar bucura foarte mult. Nu știu care dintre noi ar putea fi antrenorul grupului”, a spus CRBL.

De asemenea, și TJ Miles a luat cuvântul, el fiind cel de-al treilea nominalizat al serii.

„Este interesant ce se întâmplă în echipa, este posibil să și plec acasă. Îmi pare rău de ce se întâmplă”, a spus TJ Miles

Natalia Duminică a părăsit Survivor România. Primele reacții ale concurentei

„În această seară Survivor România se încheie pentru Natalia”, a declarat Daniel Pavel.

Natalia Duminică

„Simțindu-mă că nu am dat totul pe traseu, îmi doresc ca de aici încolo, cei din echipă să câștige. Cătălin, ține-i stresați pe toți, să aducă punctul, frica te motivează, nervul acela trebuie găsit. Nu vă mai mințiți că Survivor nu este despre puncte, că este despre puncte”, a declarat Natalia Duminică înainte de plecare.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele