Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

1
Cine a fost nominalizat la Survivor România?!

Războinicii au pierdut jocul de imunitate de luni seara, în consecință, ei vor fi nevoiți să facă nominalizări spre eliminare. Așa cum știm deja, echipa care pierde va trimite trei concurenți în cursa spre eliminare. Un concurent va fi ales prin votul tuturor concurenților, iar ceilalți doi concurenți vor fi aleși de către concurenții care au câștigat jocul de imunitate individuală care le asigură și imunitatea personală, adică nu pot fi nominalizați spre eliminare.

Cum arată platourile de filmare de la Survivor România?! Aici se duelează Războinicii și Faimoșii

Războinicii care au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România

În urma voturilor Războinicilor, reiese că Doru este concurentul nominalizat spre eliminare. Urmează ca și cei doi purtători de colan de imunitate să facă niminalizări.

Ștefania: Alegerea mea este Oana. 

Blaze a ales să o nominalizeze spre eliminare pe Elena.

Primele declarații ale Războinicilor nominalizați spre eliminare. Ce spun Doru, Oana și Elena despre nominalizarea lor

Doru: Probabil punctele puține pe care le-am adus m-au făcut să ajung în această situație. Nu vreau să cred că singurul moment în care eu am fost vocal i-a deranjat pe colegii mei. Dacă asta e decizia lor eu o respect și las publicul de acasă să decidă cine merge mai departe.

Oana: Poate lor li s-a părut că nu am dat tot deși au fost momente când am fost cot la cot cu adversarele mele. Poate că nu a fost de partea mea norocul. Votul acesta nu înseamnă că sunt slabă, nu mă simt afectată deloc și tind să cred că o să continui.

Elena Matei: Nu mă așteptam să mă nominalizeze sau putea să-mi spună de dinainte. Având în vedere că noi am avut niște discuții în camp, în momentul în care Elena a făcut un vot strategic, echopa mi-a sărit în cap. Tind să cred că Blaze a făcut un vot strategic. Eu consider că m-am implicat și social și fizic, am dat totul pe traseu. Nu m-am lăsat bătută niciodată. Întotdeauna am vrut să evoluez, am întrebat ce pot să schimb la mine. Îmi pare bine totuși că mai pierdem câteodată și aștept să mai cadă din măști.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele