Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

0

Survivor România! Mai este foarte puțin timp până la marea finală și competiția devine din ce în ce mai grea. Concurenții resimt foamea și oboseala, însă nu au de ales și trebuie să dea tot ce e mai bun pe traseu. În seara aceasta, concurenții din echipa Vulturilor au câștigat imunitatea, astfel că Tigrii au fost nevoiți să facă nominalizări.

Cine a câștigat imunitatea individuală și pe cine a trimis la nominalizare?!

Înainte de nominalizarea colectivă, echipa care a câștigat jocul de imunitate trebuie să mai treacă o probă de îndemânare prin care să-și câștige imunitatea individuală. De această dacă a fost câștigată de Oana și Alex Nedelcu.

Astfel, la nominalizarea colectivă a Tigrilor, a reieșit că Relu este cel propus spre eliminare. Oana a nominalizat-o spre eliminare pe Mari, în vreme ce Alex Nedelcu l-a votat pe Tj Miles.

Cum au reacționat Relu, Mari și Tj Miles la vestea nominalizării spre eliminare?!

Întrebați de Domnul Dan cum resimt nominlaizarea, cei trei au spus că nu au resentimente și lasă totul la mâna publicului.

„Nu sunt surprins de votul colectiv. Mă așteptam. Niciunul din cei care facem parte din echipa Tigrilor nu merităm să plecăm acasă. Îmi doresc din suflet că continui competiția Survivor România până la final. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine și mă votează. Cei de acasă iau decizia supremă. Nu voi avea niciun fel de obiecție”, a declarat Relu.

„Oana este pentru mine un om care m-a inspirat încă de când am ajuns eu aici. Eu chiar am renunțat la un sezon pre-competițional pentru a participa la Survivor. O să învăț foate multe de aici, chiar am învățat. Simt că am evoluat, simt că pot mult mai mult, tot repet cuvântul vreau și îmi doresc. E clar că îmi doresc să rămân. Vreau să văd care e drumul meu mai departe în competiția aceasta”, a spus și Mari.

„Eu văd această nominalizare… îmi arată ce caracter are Nedelcu. El e loial că a plecar cu oamenii ăștia din prima linie. Nu e nimic de răutate. Nu e o chestie că nu ne înțelegem, are aia la gât, trebuie să voteze. Aș fi făcut la fel, nu am nimic personal. Nu vreau să plec acasă. Sunt într-un loc special. Mă simt puternic, apt, mă simt bine. Oamenii, cei de acasă, o să vadă. Nu o să stăm acum să ne judecăm și să o luăm personal. Ăsta e jocul”, a declarat și Tj Miles.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele