Cine a părăsit competiția Survivor România?!

0

Competiția Survivor România devine una din ce în ce mai strânsă. Cele două triburi pe care până acum le cunoașteam ca Faimoșii și Războinicii, s-au transformat acum în Tigri și Vulturi, tocmai pentru a se mai echilbra balanța. Din echipa Vulturilor fac parte: Elena Chiriac, CRBL, Marian Drăgulescu, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze.

Din echipa Tigrilor fac parte: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu. Până la individuale, aceasta este formula în care concurenții se vor lupta.
Seara consiliului de eliminare nu poate fi trecută cu vederea, astfel că, dintre cei trei concurenți nominalizați spre eliminare, unul singur a părăsit competiția. Propuși spre eliminiare au fost Doru Răduță, Alexandra Duli și Mihaela Stan.

Mihaela Stan a plecat de la Survivor România! Primele declarații ale sportivei

Mihaela Stan, concurenta care făcea parte din echipa Războinicilor, a fost eliminată de la Survivor România, fiind sportiva cu cele mai puține voturi din partea publicului.

„Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot ce mi-au arătat. Sunt niște oameni superbi din toate punctele de vedere. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui absolut tot, așa cum am încercat și aici. Sper ca echipa Vulturilor să demonstreze că se poate și că ei pot câștiga.

Sper să fie bine, să se descurce și fără mine. Mă bucur, dar nu mă bucur. Mă bucur că ajung acasă și îmi văd familia, dar nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de experiența asta. O să încerc să mă împac cu acest gând. Vreau să le urez colegilor multă baftă și le doresc succes în continuare. Îmi pare bine că v-am cunoscut!”, a spus Mihaela Stan în ultima sa zi în această competiție.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele