Cine este Bogdan Drăghici, bărbatul care a murit după ce a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei

0
Bogdan Drăghici
Bogdan Drăghici

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, a murit miercuri dimineață după ce mașina în care se afla a lovit cu putere gardul metalic de la Ambasada Rusiei și a ars într-un incendiu.

O persoană a decedat miercuri dimineață, în jurul orei 6, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit gardul Ambasadei Rusiei, iar un incendiu a izbucnit imediat, anunță Poliția Română.

Sunt luate în calcul varianta unui accident, dar și a unui act intenționat, dat fiind că un incendiu puternic a izbucnit imediat după ce jandarmii l-au somat pe șofer să coboare din mașină.

Șoferul a murit și a fost nevoie de intervenția pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs acest eveniment.

O mașină a intrat în porțile Ambasadei Rusiei

Cine este bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei. Bogdan Drăghici acuzat în 2019 de viol

Drăghici a fost reținut de procurori și arestat preventiv mai multe luni în 2019 într-un dosar de viol cu minori. El a fost acuzat de procurori că și-a abuzat propria fiică.

Conform informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, soţia lui Bogdan Drăghici a solicitat în luna iulie 2019 emiterea unui ordin de protecţie, în numele unei fiice minore, împotriva tatălui. Cererea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflându-se pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Marți, 5 aprilie, Drăghici a primit sentința în prima instanță. El a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la 15 ani și 4 luni de închisoare. Decizia nu era definitivă și putea fi atacată cu recurs.

Drăghici este președintele Asociației TATA, care milita pentru drepturile taților.

Acesta a scris în ultima sa postare pe Facebook: ”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele