Cine este Bogdan Drăghici, bărbatul care a murit după ce a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei

0
Bogdan Drăghici
Bogdan Drăghici
- Reclama -

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, a murit miercuri dimineață după ce mașina în care se afla a lovit cu putere gardul metalic de la Ambasada Rusiei și a ars într-un incendiu.

O persoană a decedat miercuri dimineață, în jurul orei 6, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit gardul Ambasadei Rusiei, iar un incendiu a izbucnit imediat, anunță Poliția Română.

Sunt luate în calcul varianta unui accident, dar și a unui act intenționat, dat fiind că un incendiu puternic a izbucnit imediat după ce jandarmii l-au somat pe șofer să coboare din mașină.

Șoferul a murit și a fost nevoie de intervenția pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs acest eveniment.

O mașină a intrat în porțile Ambasadei Rusiei

Cine este bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei. Bogdan Drăghici acuzat în 2019 de viol

Drăghici a fost reținut de procurori și arestat preventiv mai multe luni în 2019 într-un dosar de viol cu minori. El a fost acuzat de procurori că și-a abuzat propria fiică.

- Reclama -

Conform informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, soţia lui Bogdan Drăghici a solicitat în luna iulie 2019 emiterea unui ordin de protecţie, în numele unei fiice minore, împotriva tatălui. Cererea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflându-se pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Marți, 5 aprilie, Drăghici a primit sentința în prima instanță. El a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la 15 ani și 4 luni de închisoare. Decizia nu era definitivă și putea fi atacată cu recurs.

Drăghici este președintele Asociației TATA, care milita pentru drepturile taților.

Acesta a scris în ultima sa postare pe Facebook: ”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!”

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele