Patru parlamentari PSD, deveniți bodyguarzi pentru Dragnea, au lovit și îmbrâncit jurnaliști

0
- Reclama -

La ieșirea din plenul Parlamentului, liderul PSD, Liviu Dragnea a fost flancat de patru parlamentari PSD care l-au protejat de protestatarii adunați pe holurile instituției pentru a-l huidui. Nici jurnaliștii și nici cameramanii care așteptau o declarație din partea lui Dragnea nu au fost menajați de politicienii bătăuși. Politicienii bodyguarzi i-au îmbrâncit și i-au bruscat, până când liderul PSD s-a furișat în biroul său.

Președintele USR, Dan Barna a scris că cei patru politicieni care l-au flancat pe șeful lor sunt: Corneliu Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, toți deputați ai PSD.

„Liviu Dragnea a transformat patru parlamentari ai României în gărzi de corp personale împotriva jurnaliștilor care așteptau răspunsuri de la șeful Camerei Deputaților.

Ziariștii au fost loviți și îmbrânciți de Cristian Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, niște pesediști care au înțeles să-și dovedească loialitatea față de șef prin pumni în loc de răspunsuri.

USR protestează ferm împotriva acestui tratament aplicat ziariștilor care-și făceau onest meseria și-l chestionau pe Dragnea în legătură cu protestul legitim din Parlament al unor cetățeni cinstiți și revoltați de abuzurile PSD. Parlamentul este un spațiu public.”, a scris acesta pe Facebook.

- Reclama -

Citește și Politico.eu: Liviu Dragnea, următoarea durere de cap ”iliberală” a Bruxellesului

De Vlad Mitu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele