Ciolacu, atac discret la ministrul Educației

0
ciolacu
- Reclama -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni la Parlament, despre retragerea atribuţiilor secretarului de stat Florin Lixandru, că dacă ministrul Ligia Deca a făcut acest lucru pentru că a spus că are alte păreri în ceea ce priveşte legile ne aflăm în faţa unui fenomen, el precizând că a trăit înainte de ’89.

 

Întrebat la Parlament despre decizia ministrului Educaţiei de a-I suspenda atribuţiile secretarului de stat din Ministerul Educaţiei Florin Lixandru, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Vom vedea explicaţiile doamnei ministru. Cum e normal, o să explice în interior”.

”Dacă doamna ministru a făcut acest lucru pentru că domnul Lixandru a spus că are alte păreri în ceea ce priveşte legile ( legile educaţiei, nr) ne aflăm în faţa unui fenomen, părarea mea, eu credeam că e uitat, arată a ceva, eu am trăit înainte de ’89 şi am trait cam ce vârstă aveţi dumneavoastră”, a mai spus Ciolacu.

Legile Educației aproape de coșul de gunoi al istoriei

Întrebat dacă este o premieră, Ciolacu a spus că ”s-au mai întâmplat modificări de atribuţii, dar nu într-un astfel de context”.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele